Чоловіка, який вирощував у «психушці» канабіс, звільнили від покарання

08 Липня 2016, 16:35
2196 Джерело: www.novate.ru

Судили чоловіка, який у луцькій психлікарні виростив конопляну плантацію.

Про це стало відомо з судового документа.

Обвинувачений у невстановлений органом досудового розслідування час, в одній з кімнат приміщення лікувально-трудової майстерні, що на території Волинської обласної психіатричної лікарні №1, незаконно виготовив особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, масою 19,26 г. Чоловік зберігав наркотик без мети збуту для власного вживання, йдеться у документі.

Читайте також: У психлікарні вилучили 200 саджанців елітної коноплі

Окрім того, працівники Луцького відділення поліції під час огляду приміщення лікувально-трудової майстерні, що на території психіатричної лікарні, виявили рослини коноплі в кількості 205 рослин, які обвинувачений незаконно посіяв та вирощував.

Під час суду підсудний вину визнав, щиро розкаявся та сприяв слідству. Чоловіка засудили до 4-х років позбавлення  волі та до двох років обмеження волі. Проте, підсудного звільнили від відбування призначеного покарання при умові, що він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром