На посаду директора «Луцьктепла» претендував його екс-працівник і воїн АТО Сергій Сітуха

08 Липня 2016, 13:17
2302 Джерело: volynpost.com

Звільнений у 2014 році з посади  інженера служби енергетичного менеджменту ДКП «Луцьктепло» Сергій Сітуха хотів зайняти керівну посаду на підприємстві.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту у п’ятницю, 8 липня.

На комісію прийшла сестра Сергія Сітухи та розповіла, що він з 1991 року працював на підприємстві, проте у 2014 році був незаконно звільнений з посади. Сітуха тривалий час перебував на сході у зоні АТО, а повернувшись виявив бажання взяти участь у конкурсі на посаду керівника ДКП«Луцьктепло».

Документи кандидат відправив поштою і був впевнений, що вони надійдуть до міськради вчасно. Проте комісія не включила його у список кандидатів.

У міській раді пояснили, що документи надійшли аж 17 червня, натомість тимчасова комісія діяла тільки до 10 червня.

Тож на комісії вирішили, що повпливати на ситуацію вже неможливо.  Оскільки не прийняли документи Сергія Сітухи виключно через їх невчасне надходження.

«Ситуація склалася така,  що ми не можемо відмінити рішення. І директор вже призначений розпорядженням міського голови. Якби документ прийшли вчасно і комісія їх не прийняла,  то тоді були б питання. А так ми нічим,  на жаль, допомогти не можемо», – зазначив депутат Микола Федік.

Нагадаємо, що спеціальна комісія обрала серед чотирьох кандидатур нового директора «Луцьктепла». Ним стала Валентина Малютіна.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром