Діти наражаються на смертельну небезпеку: у Луцьку просять світлофор

29 Жовтня 2018, 09:20
2153

У Луцьку на вулиці Чорновола просять встановити світлофор.

Про це пише Сергій Хомінський на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«На вулиці В'ячеслава Чорновола розміщується відразу два заклади, «клієнтами» яких є діти, зокрема й зовсім маленькі. Йдеться про Луцьку міську дитячу поліклініку та Центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

Свого часу вулиця В'ячеслава Чорновола не відзначалася аж таким інтенсивним рухом. Проте після того, як поклали якісне дорожнє покриття до вулиці Карпенка-Карого, а також проклали нову дорогу вулицями Агатангела Кримського та В'ячеслава Липинського, ситуація кардинально змінилася. 
Нині «Чорновола» – це одна з найшвидкісніших та найзавантаженіших магістралей міста, яку більшість водіїв прогнуть «проскочити», щосили тиснучи педаль газу й не надто зважаючи на дітлахів, які поспішають на гуртки, або ж до лікаря», – йдеться в петиції.

«Навпроти Луцької міської дитячої поліклініки та Центру науково-технічної творчості учнівської молоді ще бозна-коли були облаштовані "зебри" (і в часи малоінтенсивного руху їх цілком вистачало).

Нині ж назріла нагальна потреба встановити навпроти цих закладів світлофори та якісне освітлення, оскільки тисячі дітей щодня наражаються на смертельну небезпеку! Також є потреба у ще одному світлофорі - між цими закладами на вулиці Ветеранів», – додає автор ініціативи.

Підтримати петицію можна ТУТ

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром