На весільному фестивалі продаватимуть величезний благодійний торт

08 Липня 2016, 10:19
1832

Лучани зможуть не лише порозважатися на весільному фестивалі «Lutsk.Wedding.Fest 2016», а й долучитися до благодійності. 

Громадська організація «Інститут волонтерства та громадської співпраці» та кав’ярня «Цукерня» у рамках фестивалю в замку Любарта проводять благодійну акцію зі збору коштів для дітей бійців АТО, пише Таблоїд Волині.

Нагадаємо,  «Lutsk.Wedding.Fest 2016» відбудеться 10 липня в замку Любарта. Організатори обіцяють весільний фестиваль грандіозного масштабу: презентації, майстер-класи, дитячі розваги, виступи різноманітних гуртів та колективів, а також – розіграш цінних сертифікатів від партнерів.

Під час дійства кав’ярня «Цукерня» презентує величезний торт, шматочок якого зможуть придбати усі охочі. Як розповіла ініціаторка акції, голова ГО «Інституту волонтерства та громадської співпраці» Юлія Євпак, виручені кошти будуть спрямовані на надання психологічної допомоги дітям, чиї батьки знаходяться в зоні АТО. 

«Ми часто проводимо різного роду благодійні акції і звертаємося до місцевих підприємців за допомогою, дуже приємно, що багато хто з них з радістю підтримує наші ідеї та частину своєї виручки віддає на благодійність», - каже волонтерка.

Також вона додає, що під час фестивалю у замку до благодійної акції зможуть долучитися не лише солодкоїжки: біля входу стоятиме скринька для збору коштів, в яку свою лепту зможуть внести всі охочі.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39