У Луцьку можуть погодинно вмикати воду

28 Жовтня 2018, 12:11
3152

У «Волиньобленерго» та «Луцькводоканалі» сподіваються, що відключень електропочання, а як наслідок — водопостачання до осель лучан, діло не дійде. Однак, якщо домовитися не вдасться, що не виключають подачі води по графіку.

Про це йшла мова під час суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд. LIVE», — пише Конкурент.

Нагадаємо, що «Волиньобленерго» направило офіційне попередження про припинення електропостачання «Луцькводоканалу» через наявну заборгованість. Вона складає 13 мільйонів гривень. Тож у цій патовій ситуації підприємство змушене буде відключати підприємству енергію вже з листопада.

Директор «Луцькводоканалу» Іван Корчук сподівається, що переговори таки відбудуться.

«Декілька років тому ми застосовували практику дискретного електропостачання скважин. Тобто включали електропостачання на певні години зранку і ввечері чи посеред дня. Це робилося лише з однією метою: якщо, вибачте, оплачуєте п'ять гривень, то на п'ять гривень відпускаємо електричну енергію», - зазначив комерційний директор ПрАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов.

Такі ситуації були у Ківерцях, Любомлі, Нововолинську, Ковелі і, в тому числі, в Луцьку, щоправда, це було давно. Тоді швидко був знайдений компроміс, каже енергетик.

«Ми чекаємо переговорів. Ми чекаємо конструктивних пропозицій. Ми готові до них», — зазначив Дмитро Іванов.

Читайте також: Конфлікт «Луцькводоканалу» і «Волиньобленерго» можна вирішити шляхом переговорів, — Яковлев

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром