Лучанка Майя Москвич повертається додому з «Ігор Нескорених»

28 Жовтня 2018, 08:52
Майя Москвич та один з учасників турніру 2711
Майя Москвич та один з учасників турніру

Лучанка Майя Москвич повертається з Invictus Games 2018, які відбувалися в Австралії, в Україну. 

Нагадаємо, на турнірі вона тріумфувала, здобувши командне та персональне золото в стрільбі з луку.

«Ось і все! InvictusGames2018 завершилися! Я лиш навчилася засинати тут вночі, а вже потрібно повертатися назад...) Вчора була церемонія закриття, як на мене, набагато грандіозніша за попередню. Наша збірна виглядала на фоні інших трохи напруженою. Ще б пак, основний месидж з яким нас випроваджали — медалі, щоб не менше ніж минулого року!) Ми їх звісно веземо, але Invictus насправді не про це ...» — написала вона у Facebook.

«В своїй промові принц Гаррі сказав, що Invictus — це родина, це світове комюніті незламних воїнів нових воєн. Invictus — це про сім’ю, братерство і підтримку. Що найбільша наша сміливість — поширити свої історії, бо так ми допомагаємо іншим. Що нормально просити про допомогу і бути не таким як всі і це нормально теж. Що ми на цих Іграх доводимо, що неможливе може бути можливим! Він сказав enjoy! Сподіваюсь, що через кілька років нашу вже майбутню збірну випроваджатимуть саме з такою настановою! Just enjoy! І впевнена їхні виступи з таким гаслом значно перевершать наші )» — додала вона.

«Єдине бажання по завершенні Ігор — відпочити. Десь в теплих краях, на зберезі моря чи океану. І так довго, щоб змити всю втому зібрану на шляху, починаючи з лютого... Але це буде потім, зараз в мене тут є ще одна не завершена місія», — написала Майя Москвич.

Читайте більше про участь Майї в турнірі

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром