«Континіум» і «Приват» гвалтуватимуть Луцьк гречкою, - Стемковський

14 Серпня 2015, 11:21
3732

Заступник тернопільського міського голови Владислав Стемковський стане кандидатом на посаду мера Луцька на найближчих місцевих виборах від партії "Народний фронт".

Про це стало відомо у пʾятницю, 14 серпня під час представлення кандидатів від "Народного фронту" на міських голі міст Волині.

«Ситуація в Луцьку відрізняється від інших міст, навіть Західної України. Тут є концентрація представників фінансово-промислових груп «Континіум» і «Приват». В місті працюють представники цих груп, які займаються політикою. Тому зрозуміло, що певні політичні процеси тут будуть відбуватися під впливом цих груп. Дуже б не хотілося, щоб Луцьк знову «зґвалтували» гречкою»,  – прокоментував Стемковський потенційну «конкуренцію».

Він додав: "На мапі Луцька практично не лишилося пам’яток тоталітарного режиму. У нас немає вулиць імені Леніна та інших діячів, немає пам’ятників, натомість в нас є живі пам’ятники, які до цього часу приймають рішення та управляють містом та областю. Знаємо, що в Луцьку діючий міський голова – представник партії Тигіпка, відповідно – режиму Януковича".

На думку Стемковського, лишатися на керівних посадах не мають права люди, які "коливалися разом із лінією Партії регіонів".

Нагадаємо, до 2010 року Стемковський працював директором департаменту житлово-комунального господарства міста Луцька у час каденції мера Богдана Шиби. Після свого звільнення Стемковський заявив, що звільнився сам, не маючи бажання працювати з Богданом Шибою. Окрім того, в інтервʾю виданню "Волинські новини" він заявив, що не хоче повертатися до міської ради. "Не маю жодного бажання повертатися в міську раду, в жодному статусі: ні як депутат, ні як працівник виконкому, ні як заступник голови, ні як будь-хто інший. У мені чиновника "вбили". Та й загалом, щодо роботи сьогодні в органах влади маю великий песимізм", - сказав тоді Стемковський.

До речі, як стало відомо 14 серпня, на посаду ковельського міського голови "Народний фронт" висуває  Ігоря Верчука - нинішнього голову  Ковельської районної ради, на посаду нововолинського мера від цієї партії йтиме депутат ради цього міста Богдан Бадзюнь, а щодо кандидата на посаду володимир-волинського міського голови "Народний фронт" ще не визначися - повідомив очільний осередку цієї партії на Волині, народний депутат Ігор Гузь.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром