«Ми робимо чудові дороги», — Олександр Савченко привітав «дорожників»

26 Жовтня 2018, 15:40
Олександр Савченко на святі 2098
Олександр Савченко на святі

День автомобіліста і дорожника — професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України.

Відзначають його щорічно в останню неділю жовтня. В облдержадміністрації привітали й волинських працівників галузі. Урочистості відбулися сьогодні, 26 жовтня, — повідомили в прес-службі ОДА.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко відзначив, що це свято йому близьке, адже він має кваліфікацію інженера-механіка, однак попрацював в галузі недовго.

«Я радий, що ми маємо що святкувати. Ми підтримуємо той темп, який був запроваджений на Волині останніми роками. Ми робимо чудові дороги. Завдяки митному експерименту нам багато чого вдалося зробити. Ми вміємо використовувати наш потенціал, який в нас величезний. Ви – невід`ємна частина цього потенціалу. Тож бажаю вам оптимізму, віри та світлого майбутнього!» — привітав він

Окрім привітань найкращі представники галузі отримали грамоти, дипломи та подяки. Також в честь професійного свята працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства для присутній підготували святковий концерт.

Читайте також: Дощ розмив «асфальт», яким залатали ями у Луцьку













 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром