«Луцькводоканал» укотре підтвердив неспроможність оплачувати спожиту електроенергію, — «Волиньобленерго»

26 Жовтня 2018, 09:59
КП «Луцькводоканал» 2318
КП «Луцькводоканал»

У ПрАТ «Волиньобленерго» кажуть, що КП «Луцькводоканал» укотре підтвердив неспроможність оплачувати спожиту електроенергію.

У четвер, 25 жовтня, відбулися переговори між представниками підприємств щодо питань погашення заборгованості за спожиту електричну енергію, під час яких з’ясувалося, що комунальне підприємство не має конструктивного рішення проблеми, — повідомили у прес-службі підприємства. 

Під час зустрічі керівництво «Луцькводоканалу» підтвердило неможливість здійснювати у повному обсязі як поточні розрахунки за електроенергію, так і погасити існуючий борг. Така позиція підприємства, що перебуває в управлінні міської ради Луцька, ще більше загострює украй критичну ситуацію, що може призвести до відключення від електропостачання об’єкти, які забезпечують обласний центр водою, — йдеться в заяві «Волиньобленерго». 

«Отже, сплата піврічного боргу комунальним підприємством у 13,3 млн грн залишається відкритим питанням.  Мало того, «Луцькводоканал» не може дати гарантій щодо поточної оплати за електроенергію, яку постачає «Волиньобленерго». На жаль, Луцька міська рада не втручається у борговий конфлікт, що загрожує припиненням електропостачання, — кажуть в товаристві.

Читайте також: Ні «Луцькводоканал», ні влада міста не роблять реальних кроків для вирішення проблеми боргу, — «Волиньобленерго»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром