Лучанам розкажуть, як стати громадським активістом

25 Жовтня 2018, 22:50
Дмитро Груша 2194
Дмитро Груша

Активіст і волонтер Дмитро Груша розкаже молоді, чому потрібно працювати в громадському секторі.

Зустріч відбудеться в Молодіжному центрі Волині у вівторок, 30 жовтня об 18:00.

Захід «Від хулігана до громадського діяча. Шлях Дмитра Груші» покликаний надихнути на позитивні зміни у житті. Активіст дасть корисні поради для тих, хто хоче влитися у громадський сектор. Учасники заходу почують більше про те, як знайти для себе моральних авторитетів та чому їхня присутність настільки важлива.

«В нашому житті завжди буде два типи людей. Перші − люди-лідери, авторитети для нас. Вони − харизматичні, можуть повести за собою компанію. Проте ці люди не знають, куди йдуть. Вони ведуть тебе до болота, самі є сліпими і тебе роблять сліпим.

Другі – це ті, які не завжди нам пропонуватимуть комфортні умови, але вони приведуть тебе до місця, де тобі буде добре. Там ти зможеш реалізовуватись як особистість. Ти зможеш вести людей за собою у правильному напрямку», − стверджує Дмитро Груша.

Зустріч пройде у неформальній обстановці. Усі охочі зможуть поставити свої запитання.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації https://goo.gl/J4Y14V.

Довідка: Дмитро Груша − волонтер ВОГО «МИ ПЛЮС», щасливий сім’янин, активний громадський діяч. Він займається соціальною роботою: організовує поїздки в Рожищенський притулок, санаторій «Дачний», Клеванський інтернат, будинки для престарілих. Окрім того, він є координатором великого проекту «Чужих дітей не буває», організатором параду мильних бульбашок та підтримує інші проекти. 


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром