"Стихійних" квіткарок зі всього Луцька посадять в одному місці

14 Серпня 2015, 12:20
Квіткарки на прийомі у міського голови 2180
Квіткарки на прийомі у міського голови

Міська влада готує нове місце для продажу квітів – поруч із магазином «Знання». Туди "запросять" продавців букетів, які обжилися біля торгового центру «Гостинець» та  біля супермаркету «Салют» на проспекті Грушевського.

«Є рішення виконкому Луцької міської ради про перенесення торгівлі квітами на проспект Волі, 41. Цим рішенням зобов’язано суб’єктів господарювання та інших осіб, які здійснюють торгівлю квітами на території між будинками 3 і 5 на проспекті Волі звільнити вказану територію від несанкціонованої торгівлі та демонтувати за власний рахунок тимчасові споруди, розміщені без правовстановлюючих та дозвільних документів», - розповіла начальник відділу муніципальної дружини Юлія Сиротинська. 

Головна муніципалка зазначила, що на новий квітковий ринок «запросять» не лише квіткарів з центру міста.

За її словами, на квітковому ринку буде організовано комплекс павільйонів: закриті контейнери для торгівлі привозними квітами та відкриті ряди для продажу вирощених в домашніх умовах. Наразі управлінню містобудування та архітектури і комунальному підприємству «Парки та сквери м. Луцька» доручили протягом десяти днів (до 15 серпня) провести відповідні організаційні заходи. Зокрема, підготувати схему розміщення ринку та до 10 вересня його облаштувати.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром