Майя Москвич з Луцька — фіналістка Invictus Games Sydney 2018

25 Жовтня 2018, 15:36
Майя Москвич та учасники турніру 2999
Майя Москвич та учасники турніру

Лучанка Майя Москвич потрапила з першого місця у фінал змагань зі стрільби з лука на міжнародному турнірі Invictus Games Sydney 2018.

Про це вона написала 25 жовтня у Facebook.

«Район.Луцьк» публікує допис Майї без змін і правок:

 

«Я пройшла у фінал!!! Всі лучники збірної пройшли у фінал! Це був дуже довгий день! Але ми це зробили! Тепер все по порядку...

Кваліфікація - це дві дистанції по 10 підходів (всього 60 стріл заліку)

InvictusGames - це не тільки товариство ветеранів, а ще й жорсткий спорт. Ми це зрозуміли вже на перших хвилинах дистанції, коли нас не попередили, що вже залік і записали пристрілочну серію як основну. Після другої серії до мене підійшли і сказали зняти шнурочок (хто не а темі - це як би сказали стріляти з автомата однією рукою, не тримаючи його другою) - типу порушення правил. Це був шок. Але розібрались. Виявилось всі стріляють зі шнурочками, просто причепилися до мене.

По завершенню кваліфікації почали по черзі висловлювати претензії Шимчаку, Зозуляку і Усачу з пред’явою, що вони колись вже стріляли - а це дискваліфікація. Відбились.

Я взагалі не знаю як я вистояла і як попри такі емоційні підніжки стріляла! Напевно дякуючи Богу і невидимій підтримці всіх, хто за мене переживав!

Кваліфікацію я завершила на першому місці, всі хлопці теж пройшли.

Спаринги - стрільба за вихід в наступне коло з конкретним супротивником (від 18 стріл)

Хвилювання, втома, яка накрила вже на кваліфікації, вітер такий, що мою панамку з голови зривав і мій результат бажає кращого. Але суперниці напевно стріляли ще гірше, бо я прохойшла далі... 2 спаринги і я у фіналі 

З хлопців у фінал пройшов лиш Зозуляк, який взагалі герой дня! Кажуть він не одного суперника доводив до крайнощів )

Спаринги команд - за результатами кваліфікації були відібрані кращі 8 команд і ми стріляли з ними спаринги за вихід у фінал (від 12 стріл на людину)

Вже сонце сідало, як ми винесли в суху 6:0 спочатку новозеландців, а потім грузинів. Якось трохи все нереально було. Чи через те, що ми з 6:30 на ногах під австралійським сонцем, чи через те що я вже втратила лік що і для чого я стріляю, чи через емоції, але якось все було нереально... чи через те, що нам це таки вдалося ... )

Одним словом всі молитви були почуті, тому що попри вибуття Усача і Шимчака в спарингах, ми всі будемо завтра у фіналі! Хтось в індивідуальній стрільбі, а хтось в складі команди! І це крутезно!

Дякую всім хто мене підтримував! Я - стріляла! 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром