Площа Героїв Майдану: позмагалися маленькі художники

06 Липня 2016, 16:28
1778 Джерело: lutskrada.gov.ua

6 липня на площі Героїв Майдану біля РАЦСу відбувся конкурс малюнка на асфальті «Літо барвінкове».

Серед малечі були діти з сімей, що потребують особливої соціальної підтримки, йдеться на сайті міськради.

На малюнках маленьких художників знайшлося місце для членів сім’ї, квітів, тварин, дерев, різноманітних водойм і для героїв мультфільмів. Адже літо, кажуть діти, найвдаліший час для їхнього перегляду.

«Я беру участь не вперше, мені дуже подобається, як організоване свято. Воно розраховане і на маленьких дітей, і не на маленьких. Дуже цікаво», – завершуючи малюнок, сказала учасниця конкурсу Марійка.

Батьки, чим могли, допомагали малечі. Хтось – слушною порадою, хтось – кількома штрихами до малюнка, хтось, навпаки, не втручанням у дитячу творчість.

«Політ дитячої фантазії ми вирішили не обмежувати. Тож малеча мала змогу зображати на асфальті усі свої асоціації на тему літа. Площу перед Палацом урочистих подій вдалося перетворити на справжній арт-майданчик», - сказав заступник директора центру соціальних служб Вадим Міщук, підводячи підсумки конкурсу.

Всі учасники отримали заохочувальні подарунки – м’які іграшки, гарний настрій та можливість безтурботно і весело провести час разом із батьками.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром