Ні «Луцькводоканал», ні влада міста не роблять реальних кроків для вирішення проблеми боргу, — «Волиньобленерго»

25 Жовтня 2018, 09:53
1584

У КП «Луцькводоканал» публічно підтвердили протерміновану заборгованість перед ПрАТ «Волиньобленерго», проте за вересень оплатили лише 10% рахунку за послуги надані товариством.

«У луцькому водоканалі заявили, що не відмовляються від боргів і готові вести переговори щодо їхнього погашення чи реструктуризації. Проте реальна ситуація така, що офіційних переговорів між «Волиньобленерго» і «Луцькводоканалом» так і не відбулося. На жаль, не долучилося до розв'язання проблеми керівництво міста», — йдеться в заяві «Волиньобленерго». 

Так, за 23 дні жовтня від КП «Луцькводоканал» надійшло лише два платежі на загальну суму 300 тис. грн. При тому, що рахунок тільки за вересень становив 3 млн 414 тис. грн. 

«Відсутність ініціативи в переговорах і грошові краплі не свідчать про зважений підхід у вирішенні складної ситуації. Повторно наголошуємо, що метою ПрАТ «Волиньобленерго»  є не відключення, а повернення коштів,  які витратило  товариство на покриття недоплат «Луцькводоканалу». Наше товариство залишається відкритим для переговорів і пошуку компромісу», — кажуть в товаристві.

Читайте також: Доцільно підготувати лучан до форс-мажору: заява «Волиньобленерго»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром