У Луцьку капітально відремонтували 6 маршруток

24 Жовтня 2018, 14:57
2078

Шість капітально відреставрованих маршруток випустило підприємство «Санрайз» цьогоріч.

До завершення року планують зробити ще дві, – пише в себе на сторінці у Facebook заступник міського голови Григорій Недопад.

Три оновлених автобуси курсуватимуть за маршрутами №2 та №12.

«Нещодавно оглянули результати реставрації, які дійсно заслуговують на увагу. Маршрутки вийшли навіть кращими за нові, адже в процесі капремонту використали сучасні матеріали, були усунуті всі недоліки, допущені при конструюванні автобусів», – переконує Недопад.

Під час ремонту від старих машин використали тільки каркас і деякі деталі. Тепер у цих маршрутках новим є практично усе, починаючи від двигуна, і завершуючи сучасним салоном.

«Оновлене технічне оснащення, перетягнуті сидіння, обладнано додатковий обігрів, систему озвучення зупинок, створено умови для перевезення осіб з інвалідністю», – додає посадовець.

За словами керівника підприємства Мирона Гневика, ремонт однієї маршрутки вартує в середньому 700 тисяч гривень, враховуючи капітальний ремонт двигуна. Двигун, як правило, обходиться в 90-120 тисяч гривень. Для такого капітального ремонту підприємство змушене залучати кредитні кошти, адже автопарк потребує невідкладного оновлення.

На підприємстві «Санрайз» реставрацію пройшли маршрутки 2007-2010 років випуску. Прогнозується, що слугуватимуть вони довше та надійніше, ніж заводські.





Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром