Луцький двір: на Ветеранів панує мир та затишок

06 Липня 2016, 11:22
3030

Обмаль людей, ледь чутний віддалений дитячий сміх та відчуття повного затишку спального району – так вас зустріне один із двориків на вулиці Ветеранів.

Про невіддаленість від ритму міста нагадують хіба що звуки машин, які зрідка проїжджають дорогою неподалік. Район.Луцьк за тривалий час перебування тут вдалося побачити лише декількох перехожих та нечисленну кількість місцевих мешканців, які люб'язно погодились розповісти детальніше про своє місце проживання.

Житель дворика Борис Федорович розповів нам про мешканців і свою історію. Як виявилось, він проживає тут від моменту здачі будинку у експлуатацію, і за всі роки жодного разу не нарікав на сусідів, чи їхню поведінку, бо вдавалось мирно зживатися з усіма.

Виявилось, що колись тут проживав відомий місцевий архітектор, але згадати прізвище чоловік не зумів. Головною проблемою Борис Федорович вважає незадовільний стан доріг у прибудинковій території.

Особливістю цього двору можна вважати велику кількість ігрових дитячих майданчиків, враховуючи те, що у дворах поблизу таких споруд зовсім немає. Логічно, що біля однієї з карусель в обідню пору вдалося зустріти маму з дитиною на прогулянці.

«Проживаю тут вже вісім років. Загалом дорікань на двір не маю, та і не відбувалось тут нічого надзвичайного, хіба що каналізацію проривало, але таке ж всюди. Для дітей тут багато місця, де можна погуляти, качелі тут з'явились минулого року у виборчий період. Так що чекаємо наступних, може ще щось поставлять. Хотілося б хіба що більшого транспортного сполучення, адже не надто зручно, тільки два маршрути курсують», – відзначила мешканка.

1

1

1

1

1

1

1

1

Читайте також: Луцький двір: жителі в районі Дубнівської бояться руху автівок під під’їздами

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
06 Липня 2016, 15:52
Так вже розхвалюють цей двір....це вони десь в обідню пору коли під 40 градусів жари то нікого немає.....а так тут завжди повно народу, бабулькі-патрульні до 23:00 сидять на лавочках стабільно..... Дітей з мамами море, качелі скриплять з ранку до вечора, а після 23:00 тут гудуть машини, свистять, кричать, співають п'яні.........так що цей двір далеко не спокійний.....
07 Липня 2016, 03:54
Особливо коли з парку пянь виходить і навпроти дитячий садочок, і дві школи 10, 19. А так все класно я там 10 років прожив.
07 Липня 2016, 13:03
шо це???
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39