Оголосили конкурс на 33 автобусний маршрут

06 Липня 2016, 10:40
2338 Джерело: ar.volyn.ua

Міська рада проведе конкурс на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом загального користування №33.

Про це на засіданні виконавчого комітету розповів начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк у середу, 6 липня.

Він зазначив, що на численні прохання мешканців вулиць Чорновола та Клима Савури щодо регулярного транспортного сполучення, проведуть конкурс на визначення перевізника.

Відтак, у маршрут №33 пропонують внести такі зміни:

- назва маршруту «Центральний ринок-Карпенка-Карого»;

- кількість груп оборотних рейсів – 9;

- розрахунковий інтервал руху – 8 хвилин;

- загальна пасажиромісткість – 38;

- шлях відбуватиметься за маршрутом: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Карпенка-Карого, Соборності, В'ячеслава Чорновола, Карпенка-Карого, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська (місце міжзмінного відстою на вул.Ковельській перед поворотом на вул.Глушець).

Прийом документів від учасників конкурсу здійснюватиметься з 14 липня до 1 серпня. Сам конкурс відбудеться 16 серпня.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2. Перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах.

На об’єкті конкурсу передбачається робота не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39