До опалювального сезону готові: у «Луцьктеплі» прозвітували про роботу

23 Жовтня 2018, 15:08
1641

ДКП «Луцьктепло» прозвітували про стан надання послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Про це йдеться на сайті підприємства.

Раніше повідомлялося про початок надання послуги ЦО для Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Наступного ж дня теплоносій подали в Луцький будинок дитини. А вже в неділю теплоносій подали й в Обласну дитячо-юнацьку спортивну школу, що на вул. Шевченка, 3.

Окрім того, від сьогодні послуга ЦО надається також для Луцького клінічного пологового будинку. Цьому передував запуск котельні на вул. Гулака-Артемовського, 20 після реконструкції теплових мереж спарених котелень Гулака-Артемовського – Арцеулова. Це також означає відновлення послуги гарячого водопостачання для споживачів, підключених до згаданої котельні.

Проте у зв'язку з технологічними проблемами на ділянці між котельнями Гулака-Артемовського, 20 – Арцеулова, 3 в повному обсязі послугою ГВП забезпечуються споживачі ЦТП на вул. Арцеулова, 3-а. Для виходу на нормативні показники за іншими споживачами (з огляду на велику протяжність мереж) необхідний додатковий час.

Від завтра послугою ЦО буде забезпечений і Волинський обласний госпіталь ветеранів війни. Рішення про подачу теплоносія для цього об'єкту було прийнято після відповідного звернення керівника закладу. Заяв же про початок надання послуги з ЦО для інших об'єктів медичної, соціальної чи освітньої сфер на адресу ДКП «Луцьктепло» більше не надходило. 

«Споживачів Соборності, 42 повідомляємо про відновлення подачі гарячої води в їхньому будинку. Спеціалісти підприємства частково виконали роботи з ліквідації витоку на мережі. Ймовірно, завтра, 24 жовтня, впродовж дня роботи продовжаться, але до кінця дня послугу з ГВП буде відновлено.

Ще 15 жовтня було завершено всі роботи з реконструкції мережі трубопроводів на вулицях Домни Гордіюк - Кравчука, відтак в той же день відновлено подачу гарячої води для мешканів району. Це ж стосується споживачів ЦТП на вул. Федорова, 4-а. Тоді ж послугу з ГВП було відновлено в іншій частині міста, а саме від ЦТП на вул. Січова, 3-а», – переконують у «Луцьктеплі».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром