Рокинівська та Маяківська сільради можуть об’єднатися до кінця серпня

05 Липня 2016, 14:08
1914 Джерело: http://luchesk.com.ua/

10 липня у Рокинях відбудуться громадські слухання щодо о’бєднання Маяківської та Рокинівської громади з центром у Маяках.

Про це Район.Луцьк розповіла голова Маяківської сільської ради Олена Твердохліб.

Вона каже, що в обох селах уже відбувалися громадські слухання, на яких багато людей погодилися зробити крок до об’єднання:

«І в Маяках, і в Рокинях були громадські слухання на рахунок змін до перспективного плану. І дуже велика кількість людей погодилася зробити крок до об’єднання. Депутати Маяківської сільської ради теж затвердили таке рішення. Наступний крок чекаємо від Рокинівської селищної ради. У них якраз 10 липня буде громадське обговорення».

За словами Олени Твердохліб, об’єднатися громади планують до кінця серпня: «Не чекаючи затвердження облради і не чекаючи затвердження Верховної ради», - підкреслила вона.

За словами очільниці села, громади вже починають дружити. До прикладу, на 24 серпня запланували концерт по обміну: аматорські колективи з Маяків поїдуть виступати у Рокині та навпаки.

Також домовилися про дружній футбольний матч, але дату поки що не погодили.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром