«Такі люди мають бути позбавлені права займати будь-які посади», — луцький депутат про високопосадовця

23 Жовтня 2018, 10:11
Олесь Іващенко 2360
Олесь Іващенко

«Сєпар український звичайний...». Такими словами розпочав свій допис у Facebook депутат Луцької міськради Микола Собуцький. У дописі йдеться про керівника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Олеся Іващенка.

«Район.Луцьк» публікує його без змін і правок:


«В мене є питання до всіх адекватних людей: як Ви думаєте, людина, яка у грудні 2014 року була причетна до розкраданння 57 млн грн, знаходиться у в'язниці? Правильна відповідь: працює керівником Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

Олесь Іващенко, який у 2014 році займав посаду заступника директора Департаменту контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства України. Іващенко, зловживаючи своїми службовими обов’язками з метою одержання неправомірної вигоди, у результаті його дій Міноборони недоотримало по спеціальному фонду грошові кошти у розмірі 57,29 млн грн.

Це ще не все. Працівники СБУ подали клопотання про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, але суд відмовив, встановивши чиновнику заставу у розмірі 918 тис грн. (http://reyestr.court.gov.ua/Review/42234132)

І це все робилося у час, коли зелені чоловічки захопили Крим, коли розпочалася повномаштабна війна з росією, коли Волинь на колінах зустрічала вже не один десяток 200-их!

Я вважаю, що такі люди взагалі мають бути позбавлені права займати будь-які посади».

Читайте також: Нардепа з Луцька назвали одним з найбільших прогульників серед антикорупціонерів

Коментарі
23 Жовтня 2018, 13:22
нормальний чоловік посадовець заходив буди питання все вирішили в кожного своя думка а земля то таке питання що всім не вгодиш
23 Жовтня 2018, 18:27
До мене також заходив, краще б не заходив
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром