Соборності: у липні знову ремонтуватимуть міст

05 Липня 2016, 13:03
2423

Цього місяця шляхопровід на Соборності-Перемоги, який відремонтували з порушенням будівельних норм знову будуть лагодити.

Про це Район.Луцьк розповів начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Микола Осіюк.

Нагадаємо, що на оновленому шляхопроводі, який з’єднує проспект Соборності та Перемоги, з’явилася тріщина. Виникла така ситуація через порушення правил будування мосту.

Микола Осіюк зазначив, що на ремонт гроші з міського бюджету брати не будуть.

«Роботи будуть виконуватися по гарантійному терміну. У липні місяці той шов буде розрізаний і по-новому зроблений», – зазначив  начальник відділу.

До слова, на ремонт шляхопроводу на Соборності-Перемоги виділяли 1 мільйон 200 тисяч гривень. Виконував роботи «Луцькавтодор». 


Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром