У Луцьку знімають нове тревел-шоу

22 Жовтня 2018, 14:55
2942

Режисер та екс-ведучий програми «Орел і Решка» Євгеній Синельников зі знімальною групою 3 дні провів у Луцьку, знімаючи матеріал для нової тревел-програми про Україну «Дома лучше».

Так, зйомки у Луцьку стартували 19 жовтня та завершаться сьогодні, 22 жовтня. Відео зі зйомок режисер виклав у своєму профілі в Instagram, – пише ІА ВолиньPost.

Як розповів очільник клубу «Айна Бера Луцьк» Сергій Ващук, у зйомках взяли участь 5 лицарів із клубу.

Протягом першого дня зйомки тривали у розважальному комплексі «Адреналін», де нещодавно відкрили музей сучасного мистецтва, вчора ж зйомки розгорнулися біля будинку відомого скульптора Миколи Голованя та у замку Любарта – там, зокрема, знімали сцени лицарських боїв.

«Це проект по Україні, для популяризації туризму. Програма на кшталт «Орла і Решки», але по Україні, її показуватимуть на YouTubе-каналі, адже цільова аудиторія – молодь, яка подорожує, яка мало дивиться телевізор… Ми брали участь вчора у благодійній акції на підтримку Мар’яни Пархом’юк, а тоді взяли участь у зйомках – демонстрували лицарські бої, був видовищний бій із використанням вогню, а також розповідали про Луцьк», – розповів хлопець.

За його словами, випуск про Луцьк має вийти у грудні цього року. У ньому йтиметься про туристичні цікавинки міста.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром