Маяківці і надалі залишаться маяківцями

04 Липня 2016, 17:14
2747 Джерело: www.volynnews.com

Перейменування села Маяки на Княгининок влетить у копійку підприємцям та сільській раді.

У селі Маяки, яке нещодавно зі скандалом  перейменовували на Княгининок, переоформлюють усю документацію на нову назву.

Як розповіла голова вже тепер Княгининівської сільради Олена Твердохліб, на зміну документації уже витратили близько 2-х тисяч гривень і це далеко не все.

«Близько 2-х тисяч гривень пішло на штампи і печатки. Також потрібно встановити нові  таблички зі зміненою назвою. Встановлення однієї таблички коштує від 1500 гривень. Нам їх треба три. А це вже вийшов би й дитячий майданчик», - прокоментувала Олена Твердохліб.

За її словами, перейменування простих жителів поки що не торкнеться. Витратитися доведеться сільській раді та підприємцям.

Як тепер по-новому називатимуться маяківці, сільська голова не знає. Вважає, що більшість людей і далі будуть користуватися старою назвою.

«На мій погляд, ті, хто хотіли Княгининок, будуть собі придумувати як їм називатися, а маяківці і надалі будуть маяківцями», - зазначила вона.

Також Олена Твердохліб розповіла, що писала подання на Верховну раду та на ім’я президента, проте рішення про перейменування залишилося незмінним.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 
Коментарі
05 Липня 2016, 12:38
А як місцеві називали себе до травня 1964 р.? Маяківцями? То хай так і будуть!
05 Липня 2016, 13:16
Олег ти баран в квадраті!
05 Липня 2016, 13:54
Лукавить Олена Твердохліб, ой лукавить! За 6 місяців перевиконання бюджету сільської ради - більше 3 млн. грн.!!!!!!!!!!!!! То що таке декілька тисяч на заміну вивісок?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром