Ось така «турбота» про містян, - лучани нарікають на відсутність маршрутки

22 Жовтня 2018, 09:56
1625

Лучани обурені відсутністю маргрутки №4.

Про це йдеться в повдіомленні Анатолія Кондратюка на ресурсі Відкрите місто.

"Уже біля шести місяців відсутній маршрут (№4), який сполучав наші мікрорайони Вересневе та ЛПЗ. Значна кількість людей не в змозі своєчасно потрапити на роботу з Вересного в район ЛПЗ, а мешканцям ЛПЗ немає змоги потрапити на тренування у ДЮСШ, тощо… Для цього потрібно їхати з пересадками, витрачаючи час та додаткові кошти, або пішки йти 1-1,5 км на маршрутку № 9а через вул. Ранкову, на якій відсутній тротуар та освітлення, і кожного разу йдучи по проїжджій частині дороги, наражати своє життя та здоров’я на небезпеку", - зазначає автор тексту.

"Світлі" голови з Луцької міськради замість того, щоб спонукати перевізника (Зарецька) до нормальної роботи та недопущення порушень правил перевезення пасажирів, вдалися до кардинального кроку – розірвали з нею договір, хоча за усі попередні роки, жодного разу не притягнули останню до відповідальності за систематичні порушення, а лише виконували усілякі "хотілки" перевізника (двічі змінювали маршрут, піднімали тарифи на перевезення пасажирів, …)", - продовжує він.

"Здійснивши такий радикальний крок, управління транспорту жодним чином не потурбувалось про людей, які залишились без маршрутки. На письмові та телефонні пропозиції, щодо тимчасового, або постійної зміни руху маршрутки №9а так, щоб вона через рейс їздила через вул. Ранкову та Корольова (як було вже роки два тому), продовження маршруту № 12 чи 28 до мікрорайону Вересневе, тощо, жодним чином не відреагували. Пів року годують обіцянками та пишуть відмовки... Ось така сумна реальність та "турбота" про містян зі сторони міської ради(", - резюмує лучанин.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром