У мерії Луцька обіцяють ремонт вулиць завершити до перших морозів

20 Жовтня 2018, 15:36
Ремонт мосту на Ковельській 2578
Ремонт мосту на Ковельській

У Луцьку завершуються цьогорічні роботи із благоустрою та покращення стану дорожнього покриття і доступності пішохідної зони.

Плановий огляд стану ремонтних робіт здійснили посадовці мерії, — повідомили в міськраді. 

Відтак, посадовці ознайомились із ходом капітального ремонту пішохідної зони на вулиці Винниченка. Тут, окрім вимощення тротуару бруківкою, передбачається висадити більше 50 нових дерев сорту “канадська липа”.

Завершено роботи з ремонту тротуарного покриття на перехресті вулиць Воїнів Інтернаціоналістів та Кравчука. Відтепер уся пішохідна зона тут вимощена бруківкою, а для груп населення із вадами зору місця перед пішохідними переходами облаштовані із використанням тактильної плитки. Окрім цього, на проїзній частині встановлено дві нові решітки для водозабору, аби покращити ситуацію у цій частині нашого міста під час зливових дощів.

Станом на сьогодні у стадії завершення перебувають роботи із капітального ремонту вулиці Героїв Крут. Тут передбачено нове асфальтне покриття та зливову каналізацію, зручну пішохідну зону. Ця вулиця веде до міської сміттєсортувальної станції, а тому задля збереження ходової частини автомобілів, що курсуватимуть тут кілька разів на день, потрібно зробити хорошу дорогу.

Читайте також: У Луцькраді похизувалися ремонтом вулиць













 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024