У луцькому ботсаді без дозволів зрізали дерева

20 Жовтня 2018, 13:19
Ботанічний сад у Луцьку 2950
Ботанічний сад у Луцьку

Дерева у Луцькому ботанічному саді уже кілька днів поспіль ріжуть комунальники, а дозволів на це ніхто не видавав.

Представники Управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА повідомили про те, що у п’ятницю, 19 жовтня, на території Луцького ботсаду здійснюються незаконні дії, — пише Громадське.Волинь.

Як виявилося, працівники комунального підприємства зрізали дві старі тополі та розчистили частину території, що входить до об’єкту природно-заповідного фонду державного значення.

Головна спеціалістка відділу регулювання природокористування, моніторингу довкілля та погоджувальної діяльності Управління екології та природних ресурсів Волинської обласної державної адміністрації Катерина Філюта заявила, що дії, вчинені комунальниками є незаконними, адже Управління на ці дії  дозволів не давало.

Філюта телефонувала директору комунального підприємства в.о. директора Богдана Феденчука, втім той обіцяв з’явитися на місце події, та так і не з’явився. На дзвінки журналістів також не відповідав. Тож, зрозуміти, чому вчиняюся такі дії не території ботсаду поки не вдалося.

Втім, Катерина Філюта викликала поліцію, аби зафіксувати правопорушення.

Журналісти також намагалося отримати коментар начальника Управління екології Луцької міської ради Анатолія Гламазди, втім, і він не відповідав на дзвінки.

Читайте також: Мінприроди: луцький ботсад потребує збереження

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024