Лісівничий молодіжний центр у Воротневі відсвяткував свою першу річницю

19 Жовтня 2018, 19:44
Воротнів 3697
Воротнів

На «осінні посиденьки у Воротнівському лісі» завітали десятки дітей.

Про це йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Для юних відвідувачів проводили майстер-класи з гончарства, сінопластики та багато інших цікавинок. На святі побувала і наша знімальна група.

Лісівничий молодіжний центр 19 жовтня відсвяткував свою першу річницю діяльності. З цієї нагоди тут відбулося барвисте свято осені.

Аби привітати працівників та відвідувачів Центру із завершенням першого року активної та продуктивної праці, зібралося чимало гостей. Зокрема, головний лісівничий Волинського лісомисливського управління Руслан Войцеховський зазначив, що на старті створення Молодіжного Центру були сумніви: як же він буде працювати, чи вийде заохотити велику кількість відвідувачів, та, попрацювавши рік, проект виправдав сподівання. Головною ж метою для працівників залишається еколого-просвітницька діяльність для підростаючого покоління.

Голова наукової ради обласного лісівничого управління Анатолій Гетьманчук підкреслив, що Центр невдовзі стануть називати не Волинською Швейцарією, а Волинською Меккою.

Та все ж головними учасниками дійства були діти, що зібралися з різних районів та тішили гостей і самих себе тематичними сценками.

Для школярів тут влаштували справжнє свято: майстер класи з гончарства, сінопластики… Більше того, до них завітали лісові мешканці: Фея Дінь-дінь, білка, а згодом прийшла й сама Осінь.

Волонтерка Юлія Порохнавець розповідає, що у Воротнівський молодіжний центр часто привозять дітей із різних соціальних груп. 

а берегах водойми був пленер у юних художниць, які відтворювали неймовірні місцеві пейзажі. На одній із алей розмістилася й вже готова виставка картин. Окрім того, усіх чекали смачні лісові частування: куліш, гарбузова каша, трав'яний чай. Родзинкою був вишуканий торт.

На пам'ять про веселе свято можна було сфотографуватися біля оригінальної осінньої фотозони.

Читайте також: Про це йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024