«Проголосуйте за себе та Волинь», – депутат обласної ради Сергій Котюк закликав піти на вибори

15 Жовтня 2020, 14:07
2155

Депутат Волинської обласної ради, кандидат в депутати обласної ради №1 в окрузі 4 (Рожищенський, Горохівський, Луцький райони) Сергій Котюк закликав волинян піти на вибори 25 жовтня.

Він балотується кандидат від партії «Батьківщина». Депутат записав відповідне відеозвернення.

Котюк каже, що в людей складається враження, що статус депутата – це така собі корупційна годівниця з широкими можливостями розв'язувати власні питання.

«Щодо себе скажу: я людина забезпечена і депутатство для мене – це інструмент, аби втілювати задуми та вирішувати проблеми земляків. До речі, проблем у волинських містечках та селах вистачить для всіх чиновників. Ми прагнемо до Європи, але стан багатьох соціальних об'єктів – шкіл, лікарень, клубів – це залишки Радянського Союзу», – йдеться у відеозверненні.

«Мені це болить, бо наші люди заслуговують на краще. Одна з головних проблем – це дороги. Я займався та буду займатися ініціювання рішенням щодо будівництва якісних доріг, ремонтів, аби це було на роки», – розповідає Котюк.

Депутат каже, що не закликає голосувати за нього 25 жовтня.

«Проголосуйте за себе та свій добробут, за нашу неповторну Волинь», – зазначає він.

Детальніше дивіться у відео.

Коментарі
17 Жовтня 2020, 00:54
З яких часів ти став забезпеченим????Твоя вулканізація ніц тобі не давала,поки з федчаком і беником нерозграбували колгосп в Кременці.Коли,через депутатський лобізм не відкрив нелегальний кар’єр в носачевичах де землевпорчдником працювала твоя родичка.Ти-злодій і брехун
17 Жовтня 2020, 01:41
Оговорити можна будь кого, Земляк...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром