Ніколи нічого не доводьте росіянам

10 Березня 2022, 10:00
Фото ілюстративне 1287
Фото ілюстративне

НІКОЛИ Й НІЧОГО НЕ ДОВОДЬТЕ РОСІЯНАМ! 

Зверніть увагу: кожен з них, на початку будь-якого діалогу – одразу ставить вас у позицію того, хто зобов’язаний виправдовуватися, пояснювати, доводити тощо.

1. «А ДОКАЖИ?» – лунало від «узького» в чатах чи телефонних розмовах за останні два тижні й ми (я не виняток) – надсилали їм мільйони відео (аматорських чи з новин), купу статей і тд. 

УВАГА: не витрачайте свій дорогоцінний час!

2. «ЭТО ФЕЙК И МОНТАЖ» – топ-рефрен чи не від кожного жителя рф. І ти, з новим завзяттям, надсилаєш посилання на статті/відео незалежних іноземних ЗМІ. 

3. І знову чуєш: «ЭТО НАТОВСКИЕ НОВОСТИ».

У відчаї, намагаєшся, якось, своїми словами, донести щось тому, хто ВЗАГАЛІ НЕ НАЛАШТОВАНИЙ ТЕБЕ ЧУТИ! 

(І це ключовий момент – ЗАПАМ‘ЯТАЙТЕ!)

А далі – стандартний алгоритм: злість, матюки, блок, бан (зауважу – це з вашого боку, а з їхнього – абсолютна упевненість у тому, що нам,  «бандеравцам»,  «так і нада»…

Протягом доби, отримавши, близько, сотню ваших історій – НАРЕШТІ УСВІДОМИЛА: замість того, аби поцікавитися у росіян «ЯКОГО Х@@ ВИ РОБИТЕ НА МОЇЙ ЗЕМЛІ???!!!» – ми, в розмові з представниками «насєлєнія» країни-агресора – ПОЧИНАЄМО ДОВОДИТИ ЇМ ЇХНЮ Ж (🤬) ПРИСУТНІСТЬ В УКРАЇНІ !!!

НАХІБА ???!!!

СТОП!!!

Міняємо тактику! 

Як тільки намічається діалог з одноклітинним –першими, валіть в лоб наступне: «А ДОКАЖИ, ЩО ЦЕ ВІЙСЬКА НАТО?» й чекайте, допоки недолуге буде слати вам якусь відео-ахінею й, нічого не відповідаючи – блокуйте, лишаючи  їх, один на один, з їхньою тупістю!

P.S. Колись, від старших, отримала цікаву пораду: «НІКОЛИ НЕ ВИПРАВДОВУЙСЯ – ЦЕ РОБЛЯТЬ ЛИШЕ ВИННІ !»

А ми – не такі…

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром