«А ким ти працювала до війни?»: волонтерство в Арт хостелі

09 Березня 2022, 22:06
Волонтерство в Арт хостелі 855
Волонтерство в Арт хостелі

Отож, розповідаю, куди щось шукаємо. Волонтеримо в АртХостелі в Адреналін Сіті (і трохи в центрі допомоги біженців). Тому, якщо щось шукаю, то саме сюди. Тут багато родин з дітками, дехто не на довго: до пошуку житла, чи від‘їзду в інше місто. Дехто на довше.

Сьогодні поповнили автопарк. Дякуємо за візочки, два новенькі отримали від Anex Baby, ще кілька від лучан (і в мене у телефоні ще з 10 номерів, але поки потреба закрита). Сьогодні облаштували імпровізований дитячий куточок. Добрі люди привезли трохи іграшок і книжок. 
 
Завтра мають бути ще розмальовки та олівчики. Окрема подяка за стілець для годування. Його вже використовують, як і візочки.
 

А ще у нас тут багатецько тваринок. Люди, які тут живуть весь час підходять на рецепцію й пропонують допомогу. Маємо цілий перелік професій і скоро станемо геть автономні (жарт).
 
Питання: «А ким ти працювала до війни», одне з найпоширеніших. Дехто волонтерить прямо з хостелу: шукають продукти, аби доправити в їх міста, одяг, ковдри у свої міста. І всі вірять у перемогу, й що обов‘язково повернуться. Якщо не додому, то у рідне місто.
 
Тетяна Репницька, дякую, що прилаштували мене сюди.
 
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром