Архів новин за 16 Квітня 2023

21:04
Хроніка 417 доби героїчного протистояння українців широкомасштабному російському вторгненню.
21:04
Удосконалення роботи військово-лікарських комісій - один з пріоритних напрямків роботи Командування Медичних сил ЗСУ в рамках міжвідомчої робочої групи
21:04
У селі Коршів Луцького району чоловік впав у колодязь на глибину 30 метрів.
21:04
Видання Район.Закордон збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на повномасштабне вторгнення та злочини Росії в Україну.
18:04
На Великдень з російського полону звільнили двох волинян.
18:04
Катерина Колосова майже півтора місяця прожила в Херсоні під російською окупацією, а рік тому евакуювалася до Рівного. Тепер на благодійних аукціонах художниця продає свої картини з підписами українських військових, зокрема пілотів, та відомих митців.
17:04
Ринок праці в Україні станом на квітень 2023 року стабілізувався, у березні кількість активних пропозицій вакансій праці зросла на 14%, порівняно з лютим.
16:04
Як і всі українці, волиняни готуються до Великодня, ходять до церкви, печуть паски, виготовляють писанки, але роблять це по-своєму.
16:04
Як традиційно готуються та зустрічають Великдень волиняни. Відео.
16:04
Більшість з нас звикли надавати першу медичну допомогу при опіках, користуючись давніми народними методами
15:04
Українська художниця Наталя Янішевська започаткувала проєкт «Переродження», в рамках якого створила колекцію писанок із зображеннями Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка та Григорія Сковороди. Їх розігрують на благодійних лотереях.
15:04
У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток, які змушені зустріти Великдень у медзакладі, підготували подарунки
15:04
У Великодньому кошику в порівнянні з 2022 роком, крім курячих яєць, подорожчали свинина і молочні продукти.
15:04
У м. Ківерці Луцького району підрозділи служби 101 Волині провели роботи з відкачування води з підтоплених прибудинкових територій.
14:04
Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки разом з Інститутом масової інформації (ІМІ) підготували рекомендації та застереження щодо вживання термінології стосовно подій та явищ російсько-української війни.
14:04
Відповідно до активних програм зайнятості, роботодавці отримуватимуть певні пільги за працевлаштування окремих категорій осіб. Інформація від Волинського обласного центру зайнятості.
14:04
До п'яти років позбавлення волі Демидівський районний суд Рівненської області засудив уродженця Луцька за подвійну крадіжку в одному з магазинів Демидівки.
13:04
До охорони безпеки та порядку було залучено понад тисячу осіб: поліцейських, нацгвардійців, добровольчих формувань територіальних громад тощо. Тяжких злочинів та правопорушень не було вчинено.
13:04
Великдень – сімейне свято, одне з найшанованіших християнських свят у році.
13:04
Міома, лейоміома, фіброма, фіброміома - це одне гормонзалежне (внаслідок високого рівня естрогенів) доброкісне захворювання, яке проявляється ростом щільних вузлів в різних шарах матки
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024