Архів новин за 28 Лютого 2023

21:02
Хроніка 370 доби героїчного протистояння українців широкомасштабному російському вторгненню.
19:02
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення, яким припинив дію угоди з урядом Білорусі щодо організації спільного контролю в пунктах пропуску на українсько-білоруському державному кордоні.
18:02
ДП «Артемсіль» та платформа UNITED24 випустили лімітовану партію йодованої солі в спеціальній упаковці. Вона налічує всього 500 пачок і не продається.
18:02
Європейська комісія оголосила два конкурси проєктних пропозицій під спільною назвою «ReadyForEU» із загальним бюджетом 7,5 млн євро для українських підприємців.
17:02
Штучне поширення субкультури Редан в Україні – це спроба російських пропагандистів провести чергову інформаційно-психологічну операцію та втягнути підлітків у протиправну діяльність
17:02
Лейтенантські погони прикордонниці Людмилі Кравчук днями вручив начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський.
16:02
У більшості випадків вірус папіломи людини не викликає симптомів захворювання, лікування щодо ВПЛ не є необхідним, однак вірус, залишаючись в організмі людини, може викликати появу генітальних кондилом (бородавок) та раку шийки матки
16:02
Ракетна небезпека та повітряна тривога, вимкнення електроенергії, відсутність глядачів та інші життєві труднощі, з якими щодня зіштовхується людина під час війни – усе це не оминуло й українські театри.
16:02
Один з генераторів та автомобіль, які були привезені на Волинь зі Швеції, передали на потреби ОЗСП «Любарт», який виконує бойові завдання на лінії зіткнення
16:02
Виконком Української асоціації футболу на пропозицію Комітету національних збірних команд УАФ затвердив Русланя Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної України.
16:02
У Луцькій міській територіальній громаді працює робоча група з питань легалізації тіньової зайнятості та заробітної плати найманих працівників.
16:02
У Луцькій районній лікарні закривають пологове відділення, проте гінекологічне на десять ліжок функціонуватиме
15:02
Зараз ми вкрай рідко бачимо навколо себе людей, які живуть із наслідками поліомієліту. І все це тому, що з’явились вакцини проти цієї недуги
15:02
Волинянину повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин.
15:02
У Празі з 28 лютого громадяни України можуть обміняти посвідчення водія.
14:02
Через війну в Україні зростає кількість поранених захисників та захисниць, а також цивільних громадян, які потребують подальшої комплексної реабілітації для відновлення та повернення до повноцінного активного життя
14:02
Бібліотеки Луцької територіальної громади долучилися до святкувань 152-ої річниці з дня народження Лесі Українки.
14:02
У Луцьку на проспекті Соборності значно поменшало реклами.
14:02
Тридцятидевʼятирічному жителю Луцька повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства 59-річного тестя.
13:02
На ринок пестицидів потрапляє велика кількість підробленої продукції, тому необхідно бути пильними
19/04/2024 Четвер
18.04.2024