Архів новин за 26 Січня 2023

22:01
Хроніка 337 доби героїчного протистояння українців широкомасштабному російському вторгненню.
21:01
Уже декілька місяців тема блекауту в Австрії обговорюється в багатьох медіа. Забили на сполох й українці, котрі вимушено переїхали до Австрії через війну в Україні, адже багато хто отримав попередження про блекаут
20:01
Відомий художник з Луцька Андрій Присяжнюк зробив розпис на шоломі Героя України, льотчика Вадима Ворошилова з позивним Karaya.
19:01
У інформаційному просторі поширили повідомлення про те, що в Луцьку нібито відключать воду аж на тиждень!
19:01
У Волинському та Рівненському інфопросторі поширили інформацію про те, що начебто на території цих областей висадився білоруський десант.
18:01
Народний депутат України Володимир Ар'єв розповідає про те, що Служба автомобільних доріг, попри війну, нахабно дерибанить гроші. Начебто, кошти на ремонтні роботи виділять, але робіт не проводять.
18:01
Громадська організація «Семиярусна гора» у Луцьку намагається врятувати архітектурну пам’ятку, яку власними силами й коштами перетворила на публічний простір.
17:01
У Луцьку завершили аварійно-ремонтні роботи на мережах, розпочали відновлення водопостачання.
17:01
У Луцьку 27 січня відбудеться прощання з військовослужбовцями Олександром Нагорним та Іваном Гнатенком.
17:01
В Торчині Луцького району 25 січня сталася жахлива аварія, в якій серйозно постраждала маленька жителька селища Міла Кунц. Зараз вона потребує допомоги.
16:01
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбулась унікальна благодійна мистецька акція від видатного українського художника Петра Антипа, де продали три його картини за майже 4 тисячі доларів.
16:01
Студент третього курсу кафедри фізичної культури спорту та здоров’я Луцького національного технічного університету Назар Шевчик виборов бронзову нагороду на Чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону у Швеції.
16:01
У Луцьку відбулася прем'єра вистави «Пригоди короля Мацюся» від театральної майстерні «ДогориДриґом». Благодійні внески, зібрані під час вистави, актори передали на купівлю десяти дронів для українських воїнів.
16:01
З нагоди відкриття зимового XVI Європейського юнацького олімпійського фестивалю сьогодні на Волині урочисто підняли Державний та Олімпійський стяги.
16:01
У інформаційному просторі в Луцьку поширюють повідомлення про те, що начебто у обласному центрі Волині буде відсутнє водопостачання упродовж тижня.
16:01
У 2022 році до клієнтських просторів на Волині звернулось понад 230 тисяч споживачів газу.
16:01
Ужгород, Вінниця та Луцьк – міста, які опублікували найбільше відкритих даних в умовах війни.
15:01
З початку функціонування Державного аграрного реєстру 5,5 тисяч аграріїв Волині зареєструвалися на платформу. Це показник в п’ятірці кращих в Україні.
15:01
На Волині започатковують новий проєкт для тих, хто любить мандрувати та дізнаватися про краєзнавчі цікавинки рідного краю.
15:01
На території луцької автостанції №1, що на вулиці Конякіна, 39, розпочалися будівельні роботи на ділянці, яку Луцька міська рада торік дозволила продати підприємцю Юрію Геруну.
25/04/2024 Середа
24.04.2024