Архів новин за 21 Травня 2022

23:05
Журналісти Район.in.ua збирають актуальну інформацію з офіційних джерел про розвиток подій щодо війни росії проти України.
22:05
Видання Район.in.ua збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на повномасштабне вторгнення росії в Україну.
16:05
У Луцьку гурт «Флайза» в рамках музично-благодійного проєкту від Волонтерського штабу гуманітарної допомоги «Ангар» провів благодійний концерт, щоб зібрати кошти для Збройних Сил України.
14:05
Артист SERAFYN зі Львівщини подарував друге життя українській народній пісні «Ой у гаю, при Дунаю», переспівавши її на благодійному концерті в Луцьку.
14:05
Щодня у телеграм-каналі «Робота у Луцьку – Work.ua» з'являється декілька десятків пропозицій роботи, які відбирають модератори. Вакансії перевіряють на предмет затребуваності, повноти опису та вказаної зарплати.
13:05
Останнім часом МОЗ отримує багато запитань про те, чи діють зараз норми та правила карантину
13:05
У Луцьку українська поетеса, співачка, громадська діячка та PR-директорка Одеського кінофестивалю та Української кіноакадемії Тетяна Власова взяла участь в мистецькому марафоні «Арт-батальйон» і декламувала лучанам та гостям міста свої вірші.
11:05
Тимчасові переселенці з України в Італії мають право на безоплатну державну медичну допомогу, проте її обсяг залежить від статусу
10:05
Волинська обласна клінічна лікарня збільшує категорії профільних спеціалістів, на консультативний прийом до яких можна записатися заздалегідь
10:05
У Музеї Корсаків у рамках проєкту «Арт-батальйон» відбудеться захід у форматі креативного письма «Пиши» від ГО «Фрі Луцьк».
00:05
Війна схиляє тендітний світ до масового голоду, Туреччина продовжує гальмувати НАТО, Європа погоджує обов'язкові резерви газу, а Шольц відкидає можливість швидкого вступу України до ЄС.
25/04/2024 Четвер
25.04.2024