Архів новин за 23 Грудня 2020

20:12
Медичних працівників із Луцька привітали з новорічними святами у «Світському житті».
18:12
Питання планових щеплень під час карантину викликає неабиякі суперечки. З одного боку, відсутність панових щеплень може спричинити спалах інших інфекційних хвороб, однак, під час пандемії багато дорослих з осторогою ставляться до вакцинації.
18:12
На двох вулицях у Луцьку вимкнуть електроенергію.
17:12
Депутатка Луцькради від «Громадянського руху «Свідомі» Алла Надточій зауважила, що по місту ходить багато безпритульних собак, навіть часом ходять зграями. Тож вона поцікавилася, чи не можемо них збирати, аби вони так не ходили і не лякали людей. 
17:12
У Волинському краєзнавчому музеї презентували каталог творів живопису і графіки «Митець землі волинської» видатного українського художника – Андроника Лазарчука (1870–1934).
17:12
У школах Луцька з наступного року хочуть запровадити новий предмет «Луцькознавство» з метою виховання лучанина, вивчення історії міста, виховання гордості у жителів за те, що вони є лучанами і лучанками.
16:12
У Луцьку на Винниченку запрацював сучасний ситуаційний центр Головного управління національної поліції Волині.
16:12
Лучанин до приїзду патрульних затримав особу, яка намагалася проникнути у квартиру.
15:12
Приєднання амбулаторій загальної практики – сімейної медицини та ФАПів об'єднаних населених пунктів розширить мережу існуючих амбулаторій Луцької міської територіальної громади та створить умови для поліпшення надання медичної допомоги.
15:12
На Луцький військовий аеродром повернули винищувач МіГ-29.
15:12
Малоінвазивний метод оперування є передовим напрямком сучасної хірургії.
14:12
У Луцьку депутати попросили поліцію знайти «точки» продажу сурогату у двох проблемних місяцях у місті.
14:12
Понад три тисячі учасників; більше сотні обговорень, майстер-класів і презентацій; понад 300 цікавих спікерів та тренерів; 25 міст – це коротенька статистика наймасштабнішої події в житті громадського сектору України. Мова йде про IX Форум розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій», який відбувся в онлайн та офлайн форматі у п’ятницю, 17 грудня.
14:12
У Луцьку комплексно вирішуватимуть проблему наркоманії та «закладок».
13:12
Молодіжний центр Волині, Центр національно-патріотичного виховання та ГО «Основа майбутнього» організували акцію «Миколай в камуфляжі».
13:12
Лучан запрошують на навчання у професійну школу ролера в Generator City.
12:12
Чимало батьків впевнені, що плоскостопість у дітей – це проблема, яку потрібно лікувати, і допоможе у цьому використовування ортопедичного взуття.
12:12
Габріеля Запольська – акторка та письменниця, яка викликала страх та неприязнь у чоловіків, бо у своїх текстах озвучувала правду, боролося за права жінок.
12:12
Депутатка від фракції «Свобода» Алла Жупанюк поцікавилася, чи будуть встановлювати сміттєспалювальну піч по утилізації решток тварин на полігоні в Брищі, оскільки з’явилася така інформація.
11:12
У Луцьку з нового року змінять тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення.
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024