Архів новин за 17 Жовтня 2020

20:10
Депутати Луцької міської ради у четвер, 15 жовтня, більшістю депутатського корпусу прийняли рішення про створення тимчасового інфекційного стаціонару для лікування хворих на COVID-19 у Луцькому клінічному пологовому будинку
20:10
Волинь доєдналась до Всеукраїнської акції «Озеленення України». В рамках цього проєкт 17 жовтня, за одну добу, висадили понад 1 мільйон дерев.
18:10
Минув перший день фестивалю бойових мистецтв «Козацька слава», який триватиме у Луцьку протягом двох днів.
17:10
Василина Вітовщик. 1990 року народження. Лучанка. Освіта – вища. Фахівчиня з фізичної реабілітації Центру допомоги учасникам бойових дій Комунального підприємства «Луцького центру первинної медичної допомоги». Професійна спортсменка. 2014–2018 рр. була в складі Національної збірної України з легкої атлетики. Багаторазова призерка чемпіонатів і кубків України. Бронзова призерка командного чемпіонату світу зі спортивної ходьби (Китай, 2018 р.). Виконала...
17:10
Шестирічна донечка рятувальника та постійного донора крові з села Зоря Руслана Жиркова бореться з гострим лімфатичним лейкозом. Аліна вже раз поборола рак, але хвороба повернулась.
16:10
Кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов викликав Ігоря Поліщука, який теж балотується на цю посаду на спортивний двобій.
16:10
Кілька днів у Луцьку тривають баталії довкола місцевого пологового будинку, який перепрофільовують під інфекційний шпиталь. Пологові відділення планують перенести у гінекологічних корпус, а на їх базі приймати пацієнтів із коронавірусом.
15:10
Перший кандидат у депутати Луцької міської ради від Народного руху України, голова ВОО партії «Громадський рух «Народний контроль» Павло Данильчук закликав на виборах Луцького міського голови проголосувати не за слугу олігархату, а за незалежного кандидата.
15:10
У Луцьку відбувся перший в Україні відкритий аукціон з реалізації бурштину-сирцю.
14:10
Павло Цибульський – лікар ультразвукової діагностики КП «Волинська обласна клінічна лікарня». Відповідати за свої слова і вчинки – це його життєве кредо. Тому рішення балотуватись у Волинську обласну раду означає для нього, передусім, відповідальність перед собою і тими, чиї інтереси прагне відстоювати.
14:10
Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба розповів, як у 2007 році йому вдалося вирішити проблему заторів в місті і яким чином можна усунути корки в Луцьку нині.
14:10
У Княгининку та Зміїнці жінки зможуть безкоштовно зробити мамографію.
13:10
У Луцьку відбудеться ювілейний концерт до 80-річчя Волинської обласної філармонії.
12:10
Кандидат на посаду Луцького міського голови, голова благодійного фонду «Рідна Волинь» та ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов поділився своїм баченням розвитку старого міста.
12:10
Лучани просять облаштувати пішохідний перехід по вулиці Ветеранів.
12:10
На жінку, яку затримали на Конякіна з мертвим немовлям, відкрили кримінальне провадження.
11:10
Відійшов у вічність колишній заступник декана історичного факультету Волинського національного університету, доцент Юрій Тимофійович Василенко.
11:10
За рішенням міської влади частину полового будинку переоблаштовують на шпиталь для хворих на COVID-19, ігноруючи протести лікарів.
10:10
За останню добу на Волині зареєстрували 167 нових випадків захворювання на COVID-19.
10:10
Кандидат на посаду міського голови від партії «Слуга народу» Роман Бондарук записав відео звернення до чинної влади щодо облаштування інфекційного госпіталю на базі пологового будинку.
25/04/2024 Середа
24.04.2024