Архів новин за 30 Вересня 2020

19:09
«Для мене Богдан Павлович – це велика людина. Він думає на 20 років вперед», – розповів громадський діяч Захар Ткачук про кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиба.
18:09
41-річному жителю Луцька повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.
18:09
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл виступив із ініціативою створити в Луцьку майдан на честь Архістратига Михаїла
17:09
Відтепер відпочити у п’ятницю та суботу у броварні «Карабас Барабас» можна під хорошу атмосферну музику. Лучан та гостей міста запрошують на музичні вечори.
17:09
Цьогоріч Луцьк вчергове доєднується до Всесвітнього руху «Робимо чистим світ», який відбувається в Україні під гаслом «Чиста Україна – чиста Земля»
17:09
Не стало півторарічного Максима Грицишина, який тяжко хворів і переніс трансплантацію печінки
16:09
1 жовтня у Палаці культури міста Луцька відбудеться мистецька акція «Овація», як підсумок рейтингу серед учнів мистецьких шкіл міста
16:09
Луцька міська територіальна виборча комісія утворила шість виборчих округів, у яких 25 жовтня обиратимуть депутатів міської ради.
16:09
У Луцьку зіграють турнір з баскетболу пам’яті директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцькради Олексія Веремійчика, який трагічно загинув в жовтні минулого року
15:09
Тепер вартість блакитного палива напряму залежить від цін на європейських біржах, а на ринку газу з’являються нові газопостачальні компанії. Як наслідок, перед споживачем постає вибір: залишитися зі своїм поточним постачальником, або ризикнути й спробувати інший варіант
15:09
Молодіжний центр Волині у партнерстві з кінотеатром «Multiplex «Промінь» проведуть кіноклубний фестиваль «Нове українське кіно»
15:09
Працівникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки присвоїли нові вчені звання
14:09
У Луцьку через ускладнення, що були спричинені коронавірусом померла вчителька Тамара Тарасюк.
14:09
Музей Корсаків запрошує на презентацію виставкового проєкту Сергія Гричанюка «Індивідуалізація».
13:09
Всесвітній день бібліотек, який відзначають 30 вересня, особливий для мешканки села Городище Луцького району Софії Панасюк – вона відзначає 84-річчя
13:09
У спорткомплексі Луцького національного технічного університету оновили басейн
13:09
На засіданні бюджетної комісії  депутати розглянули проєкт розпорядження голови ОДА "Про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення доплат медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я за рахунок коштів, виділених з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками на 2020 рік".
12:09
У Мстишинській школі вирішили відзначити Всесвітній день фізичної культури та спорту, влаштувавши змагання для школярів
12:09
У Волинській інфекційній лікарні нині є 15 ліжкомісць із перебійною подачею кисню, станом на 29 вересня усі вони зайняті.
12:09
У Луцькраді затвердили перелік зупинок міського автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень населених пунктів Прилуцького старостинського округу у селах Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове.
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024