Архів новин за 16 Липня 2019

22:07
У Луцьку студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки зняли відео, в якому закликали українців проголосувати на позачергових виборах до парламенту.
21:07
Закрита кубинська ромова вечірка відбудеться у «Цитрі».
20:07
Бюджет Луцька, як і бюджет Волинської області, не є таким великим, як, до прикладу, бюджет Харкова або Харківської області. Тому, в порівнянні, Луцьк має невеликі гроші. Але вони все ж є. 
20:07
4-6 жовтня у Луцьку відбудеться ІІ Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера».
20:07
Руслана Лазарева – підприємець, власник мережі книгарень «Руніка», що розташовані у Луцьку, неодноразовий лауреат обласних та міських конкурсів «Кращий працівник книгорозповсюдження».
20:07
Я великий оптиміст щодо українського народу. Вірю, що ми одна з найосвіченіших європейських націй, яка може врятувати Європу
19:07
Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення шість разів до цього судимим донеччанином низки крадіжок гаманців у транспорті.
19:07
Останнім часом Тарас Шкітер все частіше з’являється на екранах національних телеканалів.
18:07
Лучани здобули призові місця на чемпіонаті з французького боксу Сават серед дорослих, юнаків кадетів та юніорів у розділі «Ассо».
17:07
Спочатку – ідея, що формується у стартап, який згодом стає маленьким підприємницьким проектом, і лише потім – маленька компанія. У 2018 році в пошуках роботи до Луцької районної філії Волинського обласного центру зайнятості звернулася Тетяна Михайлецька.
17:07
На митному пості «Луцьк» оформили 19 тисяч автомобілів на іноземній реєстрації. Це найбільший показник серед митних підрозділів України.
17:07
Депутатка Луцької міської ради Алла Надточій підтримала на виборах до Верховної Ради України Тараса Шкітера, який балотується в окрузі №22.
17:07
Вадиме Петровичу, напевно з найсуттєвішого, що вас вирізняє з-поміж інших кандидатів - це ваш досвід участі у війні на Сході, передусім, оборона Донецького аеропорту і належність до (даруйте за гучну фразу) легендарної когорти «кіборгів». Запитання прозвучить може надто типово, проте, скажіть – яких якостей додала вам ця війна і як будуть впливати ці якості на Вадима Ваврищука в статусі державного діяча?
16:07
На митному пості «Ягодин» за перше півріччя 2019 року стягнули більше 2,6 мільярдів гривень митних платежів.
16:07
На автодорозі між селами Берестяне та Холоневичі Ківерцівського району знайшли вбитою самку лося.
16:07
В'ячеслав Рубльов запросив Сергія Мартиняка на дебати, що проходитимуть на стадіоні «Колос» у Горохові
15:07
У Луцьку психічнохворий чоловік розбив декілька вікон у будівлі прокуратури Волинської області.
15:07
У торгово-розважальному центрі «ПортCity» пропонують розважатися зі знижкою 40%.
14:07
Луцький Центр обслуговування клієнтів у час пік відвідує понад 1,2 тисячі споживачів газу.
14:07
Голова благодійного фонду «Рідна волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса», кандидат у народні депутати від округу №22 Дмитро Глазунов відповість на запитання виборців.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024