Архів новин за 05 Липня 2019

23:07
Нове обладнання для розвитку дітей отримав Луцький навчально-реабілітаційний центр. Дидактичні ігри Монтессорі закладу передали благодійники
22:07
У ніч на 5 липня у Луцьку на вулиці Хакімова горів житловий приватний будинок
21:07
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив приміщення Братської чоловічої обителі Воздвиження хреста Господнього
20:07
У Луцьку вдруге відбудеться фестиваль настільних ігор «Ігроманія»
19:07
Затвердили список об’єктів поточного дрібного ремонту доріг місцевого значення, фінансування яких у 2019 році здійснюватиметься за рахунок залишку субвенції з державного бюджету місцевим.
18:07
У травні та червні мережа «Наш Край» на умовах франчайзингу відкрила чотири торгові заклади у Волинській, Рівненській, Львівській та Запорізькій областях.
18:07
Слідчі Луцького відділу поліції за повідомленнями про забруднення атмосферного повітря в обласному центрі Волині розпочали кримінальне провадження
18:07
У Княгининівській громаді, в селі Сирники, створили унікальну бібліотеку з холодильниками та ретро-авто під відкритим небом, аби популяризувати культуру читання серед жителів ОТГ різного віку.
17:07
Президент України Володимир Зеленський призначив головою Донецької ОДА близького родича бойовика «ДНР». Раніше з цієї посади звільнили Олександра Куця.
17:07
Луцьк готується до гуцул-метал паті на фестивалі українського духу «Бандерштат» від гурту KARNA
16:07
Спортивний клуб «Лучеськ» та компанія «Дмитрук» оголосили про старт реєстрацію на спортивну подію «Лучеськ Півмарафон-2019».
16:07
У Луцьку вже більше ніж два роки немає міського голови. Верховна Рада 8-го скликання так і не спромоглася призначити вибори в Луцьку. 
16:07
У Луцьку відбудеться мирна загальноміська акція батьків та дітей «За чисте повітря Луцька»
15:07
Відомі українські письменники оприлюднили Заяву, у якій висловили глибоке занепокоєння станом справ, що складається в Україні та проголосили про свою підтримку партії «Європейська солідарність» і особисто Петра Порошенка.
15:07
У Луцьку вперше за роки незалежності України відбудеться Командний чемпіонат Європи з легкоатлетичних багатоборств, на який з‘їхалися одні з найкращих легкоатлетів України, Естонії, Білорусі, Франції, Великої Британії, Швейцарії, Іспанії та Нідерлан
15:07
У житловому комплексі «Юпітер», який на межі Луцька та села Липини зводить будівельна компанія «Інвестор», завершують монтувати покрівлю. До речі, в ньому лишилася на продажі лише три квартири та декілька комерційних приміщень.
15:07
У Луцькій міській раді розповіли про перші результати роботи тимчасової міжвідомчої комісії міської ради з подолання негативної екологічної ситуації у місті, а саме - смороду.
14:07
Фестиваль пива і м’яса в Луцькому замку, який раніше відбувався восени, переносять на літо.
14:07
Чат-бот 7104ua у месенджері Viber функціонує вже 5 місяців. За цей період волиняни передали показання свого лічильника газу понад 7 тисяч разів. Сплатити за газ, не виходячи з дому, пропонує своїм клієнтам ТОВ «Волиньгаз Збут». Зробити це можна за допомогою онлайн-сервісу Viber-бот, у якому зареєстровано майже 6 тисяч волинян.
13:07
Коломойський прокоментував запитання про те, яким політичним силам він симпатизує
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024