Архів новин за 03 Липня 2019

22:07
Трьом лучанам-учасникам антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на Сході України можуть посмертно присвоїти звання «Почесний громадянин міста Луцька».
20:07
Департамент муніципальної варти продовжує демонтаж самовільно розміщених сараїв та гаражів на вулиці Ландау
19:07
Лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко закликав лідерів європейських країн подвоїти зусилля і тиск на Росію, щоб Москва звільнила українських заручників.
18:07
У Луцьку запрошують усіх охочих  на зустріч зі стилісткою та дизайнеркою бренду «KateLabo» Катею Ковальчук
17:07
Наприкінці червня у передмісті Луцька відкрили новий магазин «SPAR Еxpress».
17:07
Поліція Волині розпочала перевірку фактів зливання в міську каналізацію відходів підприємством «БІО-ПЕК»
16:07
Майже тисяча працівників газорозподільних компаній з різних областей України на чолі з Профспілками 2 липня прибули під будівлю НКРЕКП на Всеукраїнський страйк. Вони вимагали встановити зарплати в газорозподілі на рівні середньої по промисловості в Україні та прийняти економічно обґрунтований тариф для операторів ГРМ.
16:07
На вулиці Ковельській в Луцьку у молодика виявили наркотики
16:07
Засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер зустрівся з міжнародними спостерігачами від ОБСЄ, які спостерігають за дотриманням Україною міжнародних стандартів на дострокових парламентських виборах
15:07
Луцька фотографка Лідія Кожевникова стала абсолютною переможницею фотоконкурсу #MakingEurope2019, який святкує 70-річчя Ради Європи
15:07
Яких тільки теорій виникнення неприємного запаху не висували за цей період — бійня на вулиці Конякіна, очисні споруди в Липлянах, регулярний несанкціонований злив нечистот у каналізацію міста.
15:07
Усі шість членів Центральної виборчої комісії, які були подані від політсили п’ятого президента Петра Порошенка («БПП- Солідарність» - ред.), голосували проти реєстрації ексголови Адміністрації президента часів Януковича Андрія Клюєва на дочасних виборах до Верховної Ради.
15:07
5 років тому із луцької родини зник домашній улюбленець – песик Барсик
14:07
У Луцьку на території дитячого майданчика поблизу ТЦ «Гостинець» продавали алкоголь
14:07
Волинянин Володимир Лис – знаний далеко за межами нашої області та має шанувальників своїх творів в кожному куточку України
13:07
У Луцьку магазин «Цукерочка» продавав алкоголь у заборонений час
13:07
У Луцьку відбудеться унікальний концерт україно-грузинського проекту ULLAM, відомого своїми неймовірними звуковими та духовними експериментами
12:07
Шукаючи нову квартиру, люди обирають не тільки стіни, в яких їм буде комфортно жити, а й спосіб життя
12:07
У Луцьку патрульні відговорили чоловіка стрибнути вниз з даху багатоповерхівки
12:07
«Ми вже раз зупинили сморід у 2017 році. Зупинимо і тепер», – каже Дмитро Климук, голова Волинського осередку партії «Народний Рух України». Він балотується у народні депутати по 22 окрузі (місто Луцьк)
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024