Про шлях до успіху, прогрес і можливості в Україні: лучанам провів лекцію директор «Модерн-Експо»

30 Квітня 2018, 01:00
Петро Пилипюк 3542 Джерело: Відомості
Петро Пилипюк

У Луцьку відбулась унікальна лекція, спікер якої – Петро Пилипюк - генеральний директор компанії «Модерн-Експо».

Лекція пройшла у рамках «Школи свідомого громадянина», започаткованої Громадянським рухом «Свідомі». Ця програма уже не вперше знайомить лучан з цікавими особистостями, котрі досягнули значного успіху у житті, інформує телеканал Sfera-TV Lutsk.

Петро Пилипюк – очільник компанії, що відома не лише в Україні, а й на світових ринках. Він розповів лучанам про свій бізнесовий шлях: з чого починав, де черпав сили та натхнення.

Компанія володіє чотирма заводами, два з яких розташовані в Україні, по одному в Білорусі та Польщі. А офіси їхніх компаній розміщені в Любліні, Берліні, Парижі, Лондоні, Дубаї і не тільки.

Загалом своє обладнання Модерн-Експо постачає у 60 країн світу.

Окрім того, що Петро Пилипюк поділився з лучанами своїм досвідом, він розповів і про світові тенденції у сфері технологій. Зокрема, зазначив, що невдовзі у Європі може закритись близько 10 тисяч супермаркетів. Таку ситуацію може зумовити поява потужного інноваційного обладнання, до прикладу розумного холодильника. До речі, подібну старт-техніку можуть виготовляти лучани.

Петро Пилипюк не лише вправний бізнесмен, а й людина, яка уміє розпоряджатись своїм часом, використовувати можливості і досягати цілей.

Чоловік додає, що будь-яка мрія матиме більшу ймовірність збутись, якщо за спиною є свідома, згуртована команда. І переконує, що працівники-професіонали ніколи не втечуть закордон, якщо для них створені зручні умови праці, комфортний робочий  графік і гідна зарплатня.

Відтак, компанія «Модерн-Експо» є підтвердженням того, що Україна ні чим не поступається Європі, а може бути на голову вищою у якісному та доступному  виробництві. 

Петро Пилипюк надихає та мотивує. Те, що лекція була корисною та показала нові сторони і можливості бізнесу, підтверджують слухачі.

До слова, «Школа свідомого громадянина» - це навчально-просвітницький проект Громадянського Руху «СВІДОМІ», очолюваного Андрієм Покровським. Мета проекту - через публічні лекції, відео та інші заходи мотивувати лучан до активності, саморозвитку, об’єднання та втілення змін у місті.

​​​​

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром