«Освіта – великий привілей»: 10 мотиваційних цитат випускниці Гарварда

14 Лютого 2018, 16:11
Ольга Бєлькова 2043
Ольга Бєлькова

Українка Ольга Бєлькова має три вищі освіти. Одну з них жінка здобула у найкращому ВУЗі світу – Гарвардському університеті. Ольга працювала у бізнесі, очолювала менторський проект фонду Олени Пінчук «I can», а сьогодні вона є народною депутаткою та членом Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО.

У Луцьку в рамках проекту «Школа свідомого громадянина» від Громадянського Руху «СВІДОМІ» жінка розповідала про освіту та її роль у досягненні успіху. Модерувала зустріч ведуча Галина Падалко.

Розмова із депутаткою відбулася у вівторок, 13 лютого, у розважальному центрі «Промінь» в кінозалі «Multiplex». Послухати її прийшло кількадесят людей. 

Лекція відбулася у розважальному центрі «Промінь»
Лекція відбулася у розважальному центрі «Промінь»

Слухали лекцію і журналісти Район.Луцьк. Ми зібрали для вас 10 мотиваційних цитат із розповіді Ольги Бєлькової.

1. Моє життя є окремим свідченням того, що саме освіта може дати більше, ніж те, чим ви формально наділені з народження.

2. Раннє заміжжя – то мені такий «подарунок долі». Жодній дівчині узагалі не раджу. Це стало таким життєвим уроком: що я буду робити далі? Вперше зрозуміла, що можу покластися виключно на себе, і ночами вчилася. Вчила англійську.

Відвідали лекцію кількадесят учасників
Відвідали лекцію кількадесят учасників
 

3. Моя мама ще й досі не змирилася, що я в політиці. Каже, що досить уже їздити, ти повинна бути з чоловіком і дитиною.

4. Найкраще, що мої батьки зробили для мене – дозволили робити власні помилки, нести за них відповідальність і завжди були поруч.

Депутатка розповідала про свій життєвий шлях і мотивацію
Депутатка розповідала про свій життєвий шлях і мотивацію
 

5. Я вважаю, що освіта на сьогодні є з одного боку обов’язком,а з іншого – великим привілеєм для кожного з нас. Хто отримав освіту класну – той повинен нести на собі цей вантаж відповідальності.  

6. Бог дав мені цей шанс: я мала змогу вчитися у найкращому університеті світу. І я щодня питаю себе, а чим я з цією освітою і шансом можу допомогти світу.

7. І перша, і друга, і третя моя освіти допомогли мені стати поруч із тими людьми, які сьогодні управляють державою.

А також відповідала на питання студентів
А також відповідала на питання студентів
 

8. Дуже багато людей ідуть в університет. Але не кожному дано стати доктором наук чи медичним доктором. Я противник робити соціалізм за кошт кожного з нас. За всі свої три освіти я заплатила сама.

9. Моя перша робота – фасувальниця масла на зоводі. Дуже сильно відкриває очі, знаєте. Три місяці попрацюєш – і активно вдаряєшся в навчання. По цей день не їм масла.

 

10. Не думай, що в політиці ти для того, щоб показати себе. Ти тут для того, аби щось змінити. Тому кожен день треба просити допомогу. Не сидіть у собі, просіть про допомогу, і ви побачите, як з часом все змінюється на краще.

Читайте також: У Луцьку розпочнеться відео-школа свідомого громадянина

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром