Перемоги лучан у 2017-му: фіналістка «Голос.Діти» Ліза Яковенко

01 Січня 2018, 17:08
Ліза Яковенко, 14 років 3405
Ліза Яковенко, 14 років

2017-й для Луцька та його мешканців був роком перемог. Це доводять такі лучани, як Ліза Яковенко. Юна дівчина пройшла у суперфінал всеукраїнського вокального проекту «Голос.Діти», зачарувала суддів своїм космічним голосом та зробила Луцьк відомим на всю Україну.

Журналісти Район.Луцьк зібрали для Вас відео всіх виступів талановитої лучанки на проекті.

Вже під час сліпих прослуховувань лучанка вразила суддів найнижчим вокалом в історії шоу. Тоді співаки та співачки у кріслах довго сумнівалися, співає хлопчик чи дівчинка? З піснею «І put a spell on you» 14-річна  співачка обернула до себе крісла всіх суддів проекту. 

Далі дівчина опинилася у команді співачки Наталії Могилевської. Під час поєдинків у другому етапі конкурсу Ліза змагалася з двома хлопцями. В пісенному батлі дівчина так «космічно» заспівала «На небі» гурту «Океан Ельзи», що завоювала прихильність іншого відомого співака з Луцька – Дмитра Монатіка.

Наступним випробуванням для юної співачки з незвичайним голосом стали «Нокаути». На цьому етапі змагань тренери вибирали кращих вокалістів зі своєї команди. Ці діти і повинні були виступати в прямих ефірах проекту. Ліза Яковенко неперевершено виконала пісню Наталії Могилевської «Maybe I Maybe You», і отримала нагоду заспівати під час прямого ефіру. 

Перемогу у фіналі і «квиток» до суперфінального змагання Ліза отримала завдяки пісні Тіни Кароль «Ноченька», яку вона виконала спільно з наставницею Наталією Могилевською. 

У суперфіналі Ліза Яковенко боролася з  з Олександром Міньонком та Данелією Тулешовою. Вона заспівала пісню «Set Fire Into The Rain» співачки Adele.

«Я пишаюся тобою. Твій космічний голос почула країна», – емоційно підсумувала останній у проекті виступ Лізи Наталія Могилевська.

Дівчина з Луцька не перемогла у проекті «Голос.Діти», проте стала найнезвичайнішою виконавицею за весь період його існування. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром