Переможець «Кубка ФК «Адреналін» виведе збірну України на матч проти словаків

05 Листопада 2017, 13:50
3826

Турнір у Луцьку вкотре зібрав когорту команд із майже усіх куточків України. На цей раз 16 команд були розподілені на дві вікові категорії: 2006 та 2008 року народження.

2008-й  представляли команди «Адреналін-2»(Луцьк), «Локомотив» (Київ), «Зінедін» (Ужгород), «Смига» (Рівненська область), «Адреналін-1»(Луцьк), «Старт» (Київ), «Восход» (Київ) та «Волинь»(Луцьк). Суперників розділили на дві групи, – пише «VolynSport».

16 команд були розподілені на дві вікові категорії: 2006 та 2008 року народження
16 команд були розподілені на дві вікові категорії: 2006 та 2008 року народження

У перший змагальний день проводились відбіркові матчі. Кожна команда зіграла по три матчі, за результатами яких або проходила у наступний ігровий день (тобто 1/2 фіналу), або ж завершувала виступи. Найкраще себе зарекомендували команди «Зінедін» та «Адреналін-1», які, здобувши по 3 перемоги, посіли перші місця у своїх групах.

За другу сходинку точилася боротьба у обох групах, тому доводилось рахувати не лише кількість очок, але й різницю забитих та пропущених м’ячів. Саме завдяки цьому до півфіналу пробився київський «Восход», який мав чисельну глядацьку підтримку, та «Смига», що на один бал випередила київський «Локомотив».

Категорію дітей 2006-го року народження представляли: «Каскад Бровари» (Київ), «Єврошпон» (Смига), «Адреналін» (Луцьк), «Гера» (Дубно), «ДЮСШ-14» (Київ), «Денді» (Луцьк), «ДЮСШ Блохіна-Бєланова»(Вінниця) та «Верес» (Рівне).

Тут уже була представлена більша кількість регіонів, тому боротьба обіцяла бути ще запеклішою. Так і сталося. У групі «А» жодна з команд не змогла здобути максимальної кількості очок, однак таких, що не мали очок, теж не було. Кожен матч був безкомпромісним, що й вилилось у підсумкову турнірну таблицю – «Єврошпон» – 7 очок, «Адреналін» – 4, «Каскад» і «Гера» по 3.

В іншому квартеті боротьба була лише за другу сходинку, адже перше місце впевнено посів рівненський “Верес”, який здобув 3 перемоги. Друге прохідне місце посіла команда з Вінниці, яка випередила київську «ДЮСШ-14».

Матчі, в яких вирішується доля медалей, та ще й коли на полі діти – завжди непередбачувані. Тут не побачити симуляції та затримки часу. Тут лише повна самовіддача, адже багатьох юних футболістів прийшли або ж приїхали підтримати їхні батьки та друзі. А що ще може бути кращою мотивацією для цих хлопчаків? Хоча часто можна було почути підбадьорюючі слова й від тренерів, які не завжди могли стримувати свої емоції, адже вони хвилювались не менше за  гравців.

На стадіоні СНУ свої матчі проводили діти молодшої вікової категорії. Попри це хлопчаки летіли в підкати, не боялись йти у боротьбу та показували чудову гру як для свого віку.

Кожна команда зіграла по три матчі, за результатами яких або проходила у наступний ігровий день
Кожна команда зіграла по три матчі, за результатами яких або проходила у наступний ігровий день

Хлопчаки летіли в підкати, не боялись йти у боротьбу та показували чудову гру
Хлопчаки летіли в підкати, не боялись йти у боротьбу та показували чудову гру

Як і очікувалось, півфінальні матчі виявились цікавими, адже кожна з команд хотіла пробитись у фінал та поборотися за головний приз змагань. За результатами цих матчів перемоги здобули команди «Адреналін-1» та «Зінедін», які до вирішального матчу підійшли без поразок.

Змагалися за кубок ФК «Адреналін»
Змагалися за кубок ФК «Адреналін»

Долю бронзових нагород вирішували київський «Восход» та «Смига». У матчі за 3-тє місце більше пощастило столичній команді, яку надзвичайно активно підтримували батьки та тренери.

А ось у фінальному матчі було все: гол, сльози, емоції,  радість від перемоги та розпач від поразки. Саме таким щирим і є дитячий футбол, в якому гравці мріють стати відомими футболістами.

Фінальний розподіл місць у категорії дітей 2008 року народження виглядає таким чином:

1 місце – «Адреналін-1»

2 місце – «Зінедін»

3 місце – «Восход»

 В цей час на іншому стадіоні (військового ліцею) свої вирішальні матчі проводили діти 2006 року народження. Там матчі були не менш цікавими та напруженими.

У півфіналах «Єврошпон» обіграв школу «Блохіна-Бєланова», а «Верес» виграв географічне дербі в луцького «Адреналіна». На жаль, не вдалося господарям турніру здобути хоча би малий фінал, тож «бронза» поїхала до Вінниці.

У фінальному  двобої перемогу виборола команда «Єврошпон»,  яка  переграла «Верес». Тому в цій категорії розподіл медалей виглядає так:

1 місце – «Єврошпон»

2 місце – «Верес»

3 місце – «ДЮСШ Блохіна-Бєланова»

На церемонії нагородження крім медалей та кубків вручали ще й індивідуальні нагороди найкращим гравцям. Так, кращим гравцем у молодшій групі став  Лотиш Іван з «Адреналіну-1». Також  цікавий приз отримав найперспективніший гравець Адамчук Артур. Він виводитиме гравця збірної України під час товариського матчу зі Словаччиною, який відбудеться у Львові. У старшій категорії найкращим гравцем став Пелагеєнко Микола, який представляв команду переможців.

Крім медалей та кубків вручали ще й індивідуальні нагороди найкращим гравцям
Крім медалей та кубків вручали ще й індивідуальні нагороди найкращим гравцям

Всі гравці отримали солодкі призи
Всі гравці отримали солодкі призи

Крім цього, всі гравці отримали і солодкі призи.

Тож «Кубок ФК «Адреналін» вдався на всі сто, про що свідчать гарний настрій усіх учасників та кількість охочих зробити фото на пам’ять.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39