У Луцьку влаштують вишкіл для бізнесменів

12 Серпня 2015, 18:14
3578

З нового навчального року Бізнес-академія практичного менеджменту запровадила унікальний проект.

У місті з 2006 року успішно працює Бізнес-академія практичного менеджменту (РМВА). Реалізовує навчальні програми: МВА (Master of Business Administration), професійного розвитку PDP (Professional Development Program)  та проводить практичні тренінги, семінари, презентації, «круглі» столи.  

Близько 5 000 слухачів, серед яких керівники та власники бізнесів, топ-менеджери пройшли навчання за програмами МВА. Викладачі академії – авторитетні бізнес-тренери країни, успішні топ-менеджери великих компаній та відомі бізнес-консультанти, які мають значний практичний досвід.

«Бізнес-академія відповідає вимогам бізнес-освіти, спрямованим на потреби сучасного ринку, впроваджує у своїй діяльності новітні навчальні технології і здатна здійснювати додаткову професійну підготовку фахівців у різних галузях бізнесу», – наголошує керівник РМВА Тетяна Репницька.

У новому навчальному році РМВА започатковує новий проект: StartUP School. Це інтенсивна програма навчання та розвитку для старту власного бізнесу лише за два місяці.

 Основними перевагами StartUP School є концентрація на створенні та запуску реального бізнесу, а також можливість отримати робоче місце, корпоративні права та інвестиції на власний бізнес, практичні професійні поради та всіляку підтримку під час становлення та розвитку власного бізнесу.  

«Наша програма спрямована на людей, які мають бізнес-ідею, але яким не вистачає знань (бізнес-освіти), бачення її реалізації та коштів. Це можуть бути менеджери і керівники середньої ланки, які хочуть організувати бізнес або новий напрямок у бізнесі, в тому числі зі своїм нинішнім роботодавцем; студенти ВНЗ, які хочуть почати свою власну справу чи  підприємці, які прагнуть трансформувати свій підприємницький досвід в системний бізнес», – зазначила Тетяна Репницька.


Адреса бізнес-академія практичного менеджменту: 43000, м.Луцьк, вул. Бойка, 1 (3 поверх), тел. 050 438 02 80
050 660 54 76, e-mail: [email protected].

Довідка
Абревіатура МВА відома в усьому світі. МВА – це не вчений ступінь у традиційному розумінні, це ступінь, професійності в галузі управління бізнесом. Програми МВА існують у всіх розвинених країнах світу вже давно. Вони дають можливість людям, які мають вищу освіту та бажання розвиватися і рости далі, отримати поглиблені знання в галузі управління бізнесом. Сьогодні у світі існує близько 2500 програм МВА, які викладаються в найбільших бізнес-школах світу. Щорічна кількість випускників МВА наближається до 150-ти тисяч осіб. Переваги навчання на програмах МВА важко переоцінити. Випускники МВА повертаються у світ бізнесу з глибоким розумінням того, як здійснюється управління компанією.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром