Студенти розповіли, чому співають на вулицях міста

28 Червня 2016, 17:41
2169

Студенти Іван, Вадим, Юрій, Віктор, Жора та Орест шукають підробітку у вільний від навчання час. На озброєнні у хлопців ударна установка, труба саксофон, кларнет, тромбон та туба.

Музиканти отримують щире задоволення від гри на вулиці, бо саме так вони можуть зрозуміти, чи подобається людям їхня музика. Молоді митці доволі невибагливі, пише Громадське.Волинь.

На питання, як покращити умови для гри на вулиці, вони пропонують встановити укриття, щоб погода не заважала робити улюблену справу. Гроші для хлопців – не головне.

Сьогодні їм хочеться бачити перспективи для заняття музикою, які поки здаються доволі туманними:

«Найбільше зачіпає, коли музикант з освітою грає на вулиці, а всякий, що попсу співає, заробляє великі гроші. Багато музикантів спиваються від того, що немає роботи, від того, що нас не забезпечують нею. Нас беруть на навчання, а потім нікуди не направляють. Музична школа – це потолок, що можна викладати. Все. Треба за кордон як мінімум. Нас не цінують», – ділиться наболілим студент Юрій Тьохта.

Попри доволі непевне майбутнє, все ж вони будують плани: «Плани на життя? Поступити в консерваторію, мабуть, і грати в оперному театрі», – каже музикант Вадим Вільчинський.

На наших вулицях сьогодні кого тільки не зустрінеш. А точніше, сьогодні хто тільки не опиняється на вулиці… Герой нашої першої програми проекту «Митці вулиць» – теж музикант.

 

 

Коментарі
29 Червня 2016, 11:11
В цьому ми вже перегнали Європу.Скоріше відкривайте безвізовий режим, бо тільки одні обіцянки!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром