Театральний майдан: лучани влаштували баскетбольний День молоді

26 Червня 2016, 18:03
2109

Під час святкування Дня молоді у центрі міста кожен охочий міг взяти участь у турнірі із вуличного баскетболу, який зібрав чимало любителів спорту.

Ні рання, як для вихідного дня, пора, ні палюче сонце і +30 на термометрі не відбили містянам жагу до спорту.

В цьому сьогодні могли пересвідчитись усі присутні на Театральному майдані. Саме тут відбувався турнір із вуличного баскетболу, взяти участь у якому організатори запрошували усіх охочих.

Щоправда, обов'язковою умовою була наявність щонайменше трьох осіб для створення повноцінної команди.Попри це учасників зібралось чимало.

Як годиться усім дійствам подібного типу, усе розпочалось із вступного слова організатора, головного тренера БК «Волиньбаскет» Дмитра Чайковського, а також першого заступника міського голови Тараса Яковлева і начальника управління з питань молоді та спорту Юрія Волинця. Високопосадовці побажали успіхів усім учасникам та запросили до загального фото після якого і розпочались змагання.

Відповідно до визначеного регламенту, команди поділили на три групи: чоловіки, жінки, та «18-». Матчі тривали у форматі «до 11 очок».

Змагання відбувались відразу на декількох спеціально сконструйованих майданчиках, при чому по кілька ігор одночасно. Тому глядачам не було коли сумувати.

Переможців баскетбольних баталій нагородили приємними призами від організаторів турніру.

 
















Крім того, у Парку культури і відпочинку імені Лесі Українки триває фестиваль урбаністичної культури «Magic City».






1











 

Текст Олександра НОВАКА, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Більше фото дивіться у галереї.

Коментарі
27 Червня 2016, 02:10
Крутого фотографа маєте - аж розминку баскета поклацав і побіг далі. Жодної ігрової світлини. Скільки команд було, хто переміг?
27 Червня 2016, 02:11
Тема не розкрита )
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром