Центр: відкрили міжнародні змагання «Луцька десятка»

26 Червня 2016, 13:13
2334

Міжнародні змагання зі спортивної ходьби зібрали у Луцьку найсильніших скороходів України.

Офіційне відкриття змагань відбулося у неділю, 26 червня – пише Волинське Агентство Розслідувань.

Традиційно по всьому світу відбувається Олімпійський день 23 червня. У 1948 році Міжнародний олімпійський комітет вирішив щорічно святкувати Міжнародний Олімпійський день, який збігається з днем заснування Міжнародного Олімпійського Комітету.

Організатори дійства  — управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради, Федерація легкої атлетики Волинської області, ДЮСШ легкої атлетики «Спартак», обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Волинське обласне відділення НОК України. Змагання відбувається за підтримкою спонсорів благодійних фондів «Рідна Волинь» та «Тільки разом».

Отож, в Луцьку на День молоді змагаються найсильніші скороходи України за програмою: юніори — 10 км, юніорки — 5 км, чоловіки – 10 км, жінки — 10 км.

Голова Волинського обласного відділення НОК України, заступник голови обласної ради Роман Карпюк побажав усім учасникам успіхів в змаганнях та привітав із днем молоді.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець наголосив на необхідності таких змагань, побажав учасникам достойно виступити та представляти України на міжнародних змаганнях.

Присутні виконали гімн України, після чого стартували перші забіги.










 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром