Муніципали виявили 28 літніх майданчиків з порушеннями

25 Червня 2016, 17:26
1821

У результаті проведення рейду інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста виявили 28 літніх майданчиків, в тому числі тимчасових споруд, на яких розміщене сонцезахисне обладнання із порушенням законодавства.

Працівники департаменту муніципальної поліції 21-23 червня провели огляд літніх майданчиків та тимчасових споруд на території міста щодо дотримання їх власниками рішення Луцької міської ради від 02.08.2012 №528-1 «Про Правила розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території місті Луцька»,  – повідомляють на сайті міськради.

Згідно із зазначеним рішенням на території міста Луцька заборонено використання на літніх майданчиках чи тимчасових спорудах сонцезахисних елементів з логотипами торгових марок чи розпізнавальних знаків.

Власникам літніх майданчиків, у яких виявили порушення, видали приписи щодо усунення порушення вищезазначеного рішення з терміном виконання до 30 червня цього року.

В разі невиконання вимог приписів, департамент муніципальної поліції змушений буде здійснити подання щодо скасування паспортів прив’язки на об’єкти, а ФОПів притягнуть до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 КУпАП.






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром