Міським перевізникам через масові ДТП влаштують перевірку

25 Червня 2016, 14:38
2099

Працівники Управління Уктрансбезпеки у Волинській області перевірять усіх міських перевізників, та особливу увагу приділять підприємствам, автобуси яких були учасниками нещодавніх ДТП.

Заступник міського голови Сергій Григоренко звернувся до Управління Уктрансбезпеки у Волинській області з проханням здійснити державний контроль за додержанням вимог законодавства на автомобільному транспорті перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, з метою розроблення профілактичних заходів для запобігання виникненню ДТП – повідомляють на сайті міськради.

Сергій Григоренко просить здійснити перевірку найближчим часом, залучивши до неї працівників управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради.

Перевірять роботу усіх міських перевізників, та особливу увагу приділять підприємствам, автобуси яких були учасниками ДТП. У разі виявлення порушень, будуть застосовані визначені законодавством заходи.

Нагадаємо,  21 травня, на проспекті Соборності, поблизу Там Таму, маршрутка в’їхала в паркан та білборд. А 19 червня на вулиці Домни Гордіюк сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса та маршрутного таксі.

Коментарі
26 Червня 2016, 21:23
дтп від порушення пдр шоферів провіряти .
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024